Horoskop 2019

Publicerat 30 december, 2018 av mellasweden
by mellasweden ©2018

 

 

Nu snart 2019 och dax att läsa horoskopet för året. 

Jag vet inte om ni tror på horoskop, men jag läser alltid dom. Man hoppas få läsa något trevligt och possitiv för nya året. Här hittade jag tidiningarnas olika horoskop för skorpionen som jag är född i. 

ÅRETS HOROSKOP 2019!  

SÅ BLIR DITT ÅR ENLIGT STJÄRNORNA

ÅRET RUNT

I början av året tar du tag i någon typ av arbete eller uppdrag som blivit hängande i luften och nu kan du bara inte skjuta upp det längre. Du lyckas så bra att du till och med blir förvånad själv och det ger dig en kraft som håller i sig länge!
Ekonomin går stadigt uppåt. Du är kreativ och skaffar ett extraknäck eller tjänar pengar genom ett fritidsintresse. Året är också bra för all slags skapande verksamhet. Du kan uttrycka dig genom att använda din känslighet och fantasi och dina alster kommer att fånga mångas intresse.
En gammal vän som du inte umgåtts med på ett tag dyker upp i ditt liv igen och ni stöttar varandra, eller speciellt är det du som ställer upp när det behövs. I övrigt umgås du med människor som antingen är spännande men oberäkneliga eller pålitliga men tråkiga. I kärleken kan det rentav bli stormigt, du blir förälskad då och då men det trasslar på olika vis. Hösten och våren är de bästa perioderna om du vill träffa någon som det blir allvar med och det blir i så fall i samband med en kortare resa. Om du redan har en partner kommer ni att utveckla egna intressen och det är positivt för förhållandet.

 

ELLE

SKORPIONEN 23/10–21/11

Den båge som din styrande planet Mars färdas i över himlavalvet under 2019 löper hela vägen genom den övre halvan av din horoskopkarta och hastigheten är maximal eftersom planeten vill kompensera för fjolårets långsamma tempo. Detsamma gäller för dig – och inför öppen ridå. Det är nu omvärlden ser vem du är och vad du kan göra, ett år när din karriärutveckling är avgörande och inte bara för dig, utan också för de som vill veta vem som är på väg uppåt och vem som är på väg nedåt. Det här hanterar du självfallet galant och du välkomnar tävlandet, men att allt sker så öppet gör dig obekväm. Du föredrar att hålla dig i bakgrunden, eller åtminstone utom direkt synhåll. Att stå längst fram på scenen i fullt strålkastarljus är inte direkt din grej, men i år har du inget val. Först i slutet av året, från oktober och framåt, kan du ta några steg tillbaka.

Relationer

2019 är ett ovanligt år vad gäller alla dina förbindelser, med såväl arbetskamrater som vänner och älskare. Du lierar dig med människor du kan lita på och det tar tid att bygga upp sådana förtroenden, du vill veta hur folk tänker och vad de har för planer för lättaste. Under flera tillfällen det här året känns det som att du har begått ett misstag eller avslöjat för mycket, särskilt i mars och runt din födelsedag. Men det hör helt enkelt till för att kunna lära sig de nya spelreglerna. Till och med i en redan existerande relation, där du varit helt säker på att slippa överraskningar, uppstår det sannolikt en viss turbulens – du tvingas svara på frågor som du hittills undvikit eller inte ens tänkt på.att slippa ovälkomna överraskningar. Men nu gör Uranus entré i relationssektorn på din horoskopkarta och Uranus är kraften som står för det okända, river barriärer och skapar nytt av gammalt – du måste helt enkelt acceptera att ditt gamla förhållningssätt inte gäller längre. För att komma vidare och nå din fulla potential under det kommande årtiondet måste du hitta nya människor att arbeta med vars talanger matchar dina egna. Du behöver inte själv leta efter dem, för den förändringsvåg som Uranus utlöser kommer föra dem till dig. Däremot måste du godkänna dem och lita på dem, vilket inte är det 

Karriär

Årets första förmörkelse inträffar i januari och markerar en sorts gräns – antingen får du en tydlig indikation på att du har nått så långt som du i realiteten kan, eller så erkänner du för dig själv att du inte är lika motiverad längre. I båda fallen blir den enda lösningen att hitta något nytt, men det kan ändå hända att du bestämmer dig för att stanna kvar ett tag till. April ser ut att bli en avgörande månad, du är arg och otålig – om du någon gång ska lämna skutan, smälla igen dörren efter dig och aldrig komma tillbaka, så är det troligen då det sker.

Rent finansiellt är 2019 ett av dina starkare år, ett faktum som kan få dig att stanna kvar på din position. Jupiter befinner sig i ekonomisektorn på din horoskopkarta under hela året och dess inflytande varar ända in i 2020. Livet kanske inte är perfekt, men det finns helt klart kompensationer – åtminstone i nuläget.

DAMERNAS VÄRLDS HOROSKOP

Skorpionens horoskop – kärlek 2019

Detta år är raka motsatsen till det föregående, som astrologiskt var ett ytterligheternas år. 2019 söker själen trygghet, och kanske finns där en längtan att hitta hem till dig själv. Här finner du en lätthet, hopp och optimism. Kanske vill du utveckla din andlighet eller din kreativitet nu. Oavsett om det är konst, musik, design eller något annat uttryck som du dras till är det massor med fantasi och glädje som kommer till dig.

I maj har Uranus hunnit en bit in i ditt sjunde hus, och du kommer att uppleva en befriande, skön känsla när du bryter dig loss från gamla strukturer och ger det okända en chans. Det är så mycket roliga influenser som kommer in!

Om du levde i passionen förra året är ditt förhållande till kärleken 2019 mer avslappnat. Du kastar dig inte in i det med hull och hår, utan håller en hälsosam distans, för i år är du nummer 1 i ditt liv.

Det här leder till att din partner känner att något har förändrats och söker få tillbaka ditt intresse. Astrologiskt uttrycker Mars din djuriska kraft, din magnetism och din förmåga att attrahera. 15 februari–1 april samt 20 november–31 december är den energin på topp.   Romantiken blommar i maj, juni och oktober, och hösten är en välsignad tid. I oktober är underbara Venus tillbaka hos dig.  Sammantaget är detta ett underbart år som går i kärlekens och harmonins tecken.

karriär och ekonomi

För många innebar det gångna året en yrkesmässig triumf, eller kanske kom dina fina resultat från kombinationen av envishet och hårt arbete.

Under 2019 vinner Uranus allt mer mark, vilket inspirerar dig till nya stordåd. Du söker nya utmaningar, och nu törs du släppa dina gamla invanda hjulspår och testa nytt.  Håll ett vaksamt öga öppet för nya sätt att jobba och på metoder eller tekniker som fångar din uppmärksamhet. Att Jupiter tillbringar elva månader i ditt ekonomiska andra hus är verkligen hälsosamt för bankkontot, som kan få möjlighet att växa till sig lite.

HEMMETS.SE

Beroende på din ålder kan du ha samlat på dig erfarenheter som det nu är tid att dela med andra, kanske som föreläsare eller lärare? Det upptäcker du redan i början av året när du vill ta nya vägar. Du har inte långt från tanke till handling och du känner inga begränsningar, du är i toppform!
Men sitt inte hemma och vänta, var aktiv och sök upp nya spännande bekantskaper!

Du är målinriktad och fokuserad på jobbet, men känner du att det är dags att sadla om vänta till 2020. Du har en god ekonomi hela året och det enda du behöver se upp med är utgifterna…  Du har bra relationer med dina barn hela året, oavsett vilken ålder de är i. Men se till så att du inte är för hjälpsam med pengar…

Du möter många människor under året och kanske också en ny käresta. Du som redan lever i ett förhållande kan arbeta för en nytändning om ni pratar mycket och ärligt med varandra.  För högt tempo i vardagen kan ge dig migrän och huvudvärk. Ignorera inte de symptomen utan försök stressa mindre.

AMELIA

Årshoroskop för Skorpionen år 2019

Pengar och karriär

Du hade ett nystartsår som hette duga under hela 2018! De drömmar du hade fick en chans att blomma ut, eller åtminstone få en rejäl puff framåt. Anledningen var att turplaneten, tillika din ekonomiska planet, Jupiter, befann sig i ditt första hus. Möjligheter till publishing, undervisning, resebranchen, juridik, tro och internationella företagsprojekt gav dig fina möjligheter i arbetet och i livet.

Under 2019 reser Jupiter genom ditt andra hus, inkomsthuset. Du kan förvänta dig att sluta året med bra mycket mer på ditt konto eller värdet på din tillgångar, än när du startar. Detta är ett år då dina talang och dina kunskaper får ett högre värde. Ett nytt arbete ger dig en högre lön. En egenföretagare höjer sina arvoden och ser att kunderna bara fortsätter att strömma till ändå!

Din tro på din förmåga att bygga ekonomisk rikedom är stor i år. Eftersom det du fokuserar på tenderar att växa, innebär allt ditt intresse för dina pengar att värdet på ditt konto kommer öka! Praktisera lagen om attraktion för att tjäna mer pengar under 2019.  Investera gärna i en lägenhet/fastighet/mark. Det andra huset är det som styr över just dessa områden. En möjlighet att köpa/investera i ett hus utomlands eller sälja dina rättigheter/kunskaper/tjänster till utlandet kan vara anledningen till all positiv utveckling i din ekonomi under året.

Du får bara ett sådant här otroligt ekonomiskt år, vart tolfte hus. Använd det till din fördel med en gång!

Fråga dig:    Var kan jag öka mina inkomster och få mer värde för mina pengar, samtidigt som jag arbetar på det sätt som ligger i linje med mitt hjärta och mina idéer?  I år hittar du rätt och får rejäl lön för mödan!

Kärlek

Detta år markerar starten för en ny trend i ditt kärleksliv. Den började visa sig redan under 2018. Tankar och händelser under perioden maj-november 2018 gav dig en försmak av vad som väntar dig i ditt kärleksliv. Men även gällande ditt sociala liv.   Anledningen är att Uranus, planeten mest känd för sin plötslighet och behov av ständig förnyelse och därmed uppbrott, flyttar in i ditt kärlekshus. Den 6 mars och under åren fram till och med 2026 kommer Uranus skaka om ditt kärleksliv. Ena dagen kommer inte vara den andra lik.

Stadgade kan uppleva att en kärlekspartner blir lite mer dramatisk eller rebellisk. Att friheten lockar mer än tidigare. Det är inte nödvändigtvis ett behov av att flirta med andra som frihetsbehovet handlar om. Det tycks vara att få mer utrymme att leva ett ”eget liv” i relationen.

Odla tålamod med din partner och låt denne/a få mer frihet. Under ansvar och med vissa begränsningar givetvis.

Singlar kommer noter att smaken i kärlek kommer skifta. Missförstådda genier, rebelltyper, personer som ser livet som en konst i att tämja frihet och skapa egna regler, dataprogrammerar, nätentreprenörer, nätverksledare och uppfinnare… Där har du ett explock av personlighetstyper som kan locka dig. Hastiga förälskelser, i flera olika versioner, kommer bli vanligare för Skorpionen under de kommande åren.

Det enda säkra med Uranus är att förändringar är att vänta. Inte helt bekvämt så klart men om du gör dig redo för att praktisera flexibilitet och följa flödet, kommer transiten hjälpa dig till viktiga lärdomar i kärlek och socialt liv. Dina sociala cirklar kommer vara helt annorlunda om några år. Totalt transformerade kan man säga.

Månaderna mars-maj 2019 kommer mycket börja hända, helt plötsligt, i ditt kärlekliv. Som ett sådant där ”snabbspolande”, effektivt avsnitt av ”Vår tid är nu”. Snabba vändningar, kittlande och lite läskiga händelser på samma gång.

Ta det för var det är.

Jupiters tur

Som jag redan nämnde befinner sig Jupiter i ditt inkomsthus under 2019. Till och med den 2 december är överflöd och goda affärer aktuella. Du kan sälja tillgångar med stor vinst, kamma hem en högre lön eller njuta av att rättigheterna till dina produkter eller tjänster går upp i värdet (genom att du värderar dem högre och säljer dem dyrare). Bli inte förvånad om du får alla dessa vackra ekonomiska gåvor under samma år!

Baksidan av Jupiter i det andra huset är att man ibland visserligen får in massor av mer pengar men att man spenderar dem lika fort. Påminn dig om att göra upp en smart budget där du praktiserar regeln att alltid sätta av en viss procent till sparande, en till nöje och resten till månadens utgifter och räkningar. Då kommer du kunna både njuta av det goda livet och samla på hög på samma gång

Tack dessa tidningar för mitt årshoroskop, vi får se om något stämmer 2019. Nedan hittar du länkar till dessa horoskop så även du kan få veta vad som ska hända…….

Ha det och lycka till nu ❤ 

 

https://blogg.amelia.se/helenashoroskop/

https://www.elle.se/arets-horoskop-2019-sa-blir-ditt-ar-enligt-stjarnorna/

https://www.damernasvarld.se/horoskop-arshoroskop-karlek-karriar/

https://www.aretrunt.se/stort-arshoroskop-sa-blir-ditt-2019/

https://www.hemmets.se/stort-arshoroskop-2019-sa-blir-ditt-ar-enligt-stjarnorna/

 

Annonser

4 kommentarer på “Horoskop 2019

 • Opj vad intressant jag gillar horoskop själv är jag ett lejon.. Ska försöka hinna lösa ordentligt här sen har lite tid som vanligt.. Men just nu önskar jag dig ett riktigt Gott Nytt år.. massor av kramar från mig och Janne

  Gilla

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google-foto

  Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  Ansluter till %s

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Mitt enastående liv

  Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

  Aculturame

  Travels to Tribal Lands and Beyond

  Golu lodhi

  I upload photos Golu lodhi

  Looking for Mr Didriksson

  Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

  Dracul Van Helsing

  The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

  Crusty Pie

  Big Pictures. Tiny Stories.

  Odds and Ends

  Bit o' this and a bit o' that

  ASSHOLES WATCHING MOVIES

  Our opinions don't stink!

  stillconfusedbutamusedblog

  Photography, Travel and Retirement

  Ametrin

  Ibland gnistrar det till

  THE DREAM MAKER

  Poem and motivational stories

  KAMILLAS KAMERA -

  Mitt liv och Mina dagar genom kameran

  Filmtittarna

  För dig som älskar film och TV

  tiffanylanehandmade

  Handmade. Rustic. Food. Life.

  Jean Lee's World

  Author of Young Adult Fantasy

  The Helsingian Pathfinder

  the inward path is the way ahead

  BRUMĂREL | Iosif Trif Photo & Text Archive

  Iosif`s blog about culture, current affairs and æsthetics

  Consider Faith: A Blog on Christian Social Justice

  A blog on Social Justice from the Christian Perspective

  Truly Madly Ordinary

  Stories From The Heart.Emotions,and adventures of an Italian woman in Ireland

  The Jaguar

  And its Allies

  %d bloggare gillar detta: