juldagen annandagen

Publicerat 27 december, 2018 av mellasweden
by mellasweden ©2018

 

25 DECEMBER  JULDAGEN I  VÄNERSBORG

 

Vaknade och satt mej upp på med tvn och sen kom min fina svärdotter med en mugg med kaffe så gulligt gjort. Där satt jag i nattlinne och bara fick mitt kaffe serverat wow. När jag vaknade hade jag jätte ont i halsen svårt att svälja så jag tog Alvdon. Måste säja att jag blir arg och tjurig dom har gjort röret med Alvedon barnsäkert men det även för mej som inte får upp locket.  Sen drog min svärdotter  in i mitt ena barnbarns rum och meckade han hade fått ett skrivbord av mormor och min svärdotter satt ihop det.  Efter det vaknade mina söner och sen drog dom till det stora centrumet vet inte vad det heter kommer inte ihåg det. Dom frågade om jag ville följa med men jag orkar inte gå i affärer jobbigt. 

Kollade på tv EN UNDERBAR JÄVLA JUL……  sen gick jag ut i köket och tog mej lite blandad mat sen igår gott. Jag var ju liten hungrig det var gott det fanns en kartong vin i kylen så jag tog mej ett glas vitt vin wow. Hittade även punchpralliner i skafferiet och åt upp dom som fanns kvar gott var det. Dom andra äter sina chokladaskar med nötter och sånt jag inte kan äta så det är lika bara att passa på att äta det godis jag kan haha lol.

Nu är jag mätt och belåten och tror jag ska sova en stund innan dom kommer hem igen.  Det är kallt i deras lägenhet men då säger dom att jag kanske är sjuk eftersom dom inte tycker det är kallt här.  Men jag fryser hela tiden och kanske jag är sjuk vem vet…….   Hoppas dom snart kommer hem igen så jag får sällskap. Jag har lite ont i min mun idag kanske av nåt jag ätit eller medicinen från sjukhuset. Nu ska jag vila innan dom kommer hem igen. Jag dricker Vichyvatten för min muns skull. 

Jo sen kom dom hem och vi åt lite tillsammans, samt kollade på tv. Jag fick prinsessbakelse av Christopher och nogatchoklad när dom kom hem så gulligt.

Samt ett skydd för min mobil av Georgios omtänksamma söner jag har så snälla mot mej.  

Sen gled svärdotterns bror med fru och två små killar in. Det spelades tvspel och tävlingar via mobilen och tvn samt dom sjön svensktoppen för full hals. En trevlig rolig dag och kväll. 

Jag går in på facebook och ser denna bild av Kim samt Sonja och Ida på Idas sida på facebook. Jag skriver och hälsar och sen går jag in på Kims sida och ber att hon ska hälsa sin mamma från mej. Sonja och jag jobbade tillsammans när jag var 15-18 år på Byggnadsnämnden i Stockholm.

Jag var ju i New York 2011 med Georgios då träffades vi alla. Sen har vi haft kontkat till och från hela tiden.  Plötlsigt sent på kvällen / natten vid 02.00 tiden ringer min telefon det är från New York. 

Då var Kim och Sonja ute och promenerade och så hade ju Ida gett sin mamma Sonja äntligen en mobiltelefon en Iphone äntligen. Sonja har inte velat haft någon tidigare. Så nu var Sonja i luren från messinger från Kims sida. Jätte skoj att höra hennes röst och prata med henne. 

 

ANNANDAGEN DEN 26 DECEMBER

I dag är det annandagen och jag vakna vid halv tio och så kom min svärdotter och gav mej kaffe vid tvn. Jag har sovit på soffan för jag tycker det är så kallt i alla andra rum. Så jag har ju tvn vid mej och jag ska bara ta det lugnt försökte äta lite men svårt att svälja har jag. Så jag måste ta det lungt i dag när jag äter.

Christopher har åkt till sin kompis för att hämta hem en julis till sin son.  Min svärdotter börjar att jobba vid tretiden och jobbar till tio i kväll.  Nu hänger jag bara i deras soffa och måste ta det lugnt.  Dricker vichyvatten för att det ska hjälpa mej i munnen och halsen. Nu hittade jag en prinsesstårtbit till i kylen och då tar jag den så klart älskar tårta. Så gott riktigt godis. 

Nu sitter jag och ser  GRABBEN I GRAVEN BREDVID en jätte bra och fin film. Jag har den på CD hemma hos mej. Jag har sett en förut men jag tycker den är bra. Men jag fryser fortfarande så jag är väl inte så bra än. 

Nu kom Christopher hem igen och gör pizza till oss hemmagjord pizza kan bli godis. Efter tårtbiten jag tog har jag hostat hela tiden inte bra. Jätte jobbigt för mej då jag blir andfådd när jag hostar. Inte bra om jag visste skulle jag inte ätit tårtbiten. Nu fick vi äta pizza som Christopher lagat det var gott mätt och belåten helt ok. 

Efter det blev det filmtime med flera filmer en ganska skönt tid när man kan göra som man vill och bara ha det bra. Stackars svärdottern kom hem efter klockan 22.00 och hängde med oss i soffan. Vi kollade på vidioklipp från Georgios jobb roliga vidioklipp.  Christopher visade dom från youtube. 

Jag hittar ju inte dom nu men återkommer sernare.

Ha en fin dag nu så hörs vi

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mitt enastående liv

Bröstcancer, arbetslöshet och livet i största allmänhet

Aculturame

Travels to Tribal Lands and Beyond

Golu lodhi

I upload photos Golu lodhi

Looking for Mr Didriksson

Fru D & Lilla Fleur letar efter nya Herr Didriksson.

Dracul Van Helsing

The Life, Thoughts and Reflections of a Vampire Hunter

Crusty Pie

Big Pictures. Tiny Stories.

Odds and Ends

Bit o' this and a bit o' that

ASSHOLES WATCHING MOVIES

Our opinions don't stink!

stillconfusedbutamusedblog

Photography, Travel and Retirement

Ametrin

Ibland gnistrar det till

THE DREAM MAKER

Poem and motivational stories

KAMILLAS KAMERA -

Mitt liv och Mina dagar genom kameran

Filmtittarna

För dig som älskar film och TV

tiffanylanehandmade

Handmade. Rustic. Food. Life.

Jean Lee's World

Author of Young Adult Fantasy

The Helsingian Pathfinder

the inward path is the way ahead

BRUMĂREL | Iosif Trif Photo & Text Archive

Iosif`s blog about culture, current affairs and æsthetics

Consider Faith: A Blog on Christian Social Justice

A blog on Social Justice from the Christian Perspective

Truly Madly Ordinary

Stories From The Heart.Emotions,and adventures of an Italian woman in Ireland

The Jaguar

And its Allies

%d bloggare gillar detta: