Onsdag

Published 6 juli, 2017 by mellasweden
by mellasweden © 2017

 

GOD MORGON VÄRLDEN,  VAR DU ÄR

 

Själv sitter jag nyvaken i Fornhöjden mitt nya liv har börjat. I går fick jag godkänt för städningen av min gamla lägenhet var lite nervös för det.  Killen från hyresvärden var så snäll att han skjutsade mej dit, lägenheten blev godkänd och skjutsade mej tillbaka hem.  Det var verkligen snällt gjort inget som en vanlig hyresvärd gör.  Han var så snäll killen från hyresvärden att han gick i min  takt upp för trapporna som jag har så jobbigt med.  Det tog ju en stund blir ju helt slut och har jobbigt med min andning när jag anstränger mej och speciellt trappor.

Nu kan man bara fokusera på min fina nya lägenhet där jag nu skall tillbringa min tid. Jag frågade i går om min ytterdörr som det drar luft ifrån. Men vi ska få nya ytterdörrar utan brevlådor och sen boxar i varje farstu där vi kan hämta vår post. Helt ok tycker jag som i dag bor på nedre botten och slipper gå i trapporna. I detta område är det lugnare än i Ronna där jag bodde.  Mitt sovrum är perfekt och jag sover så skönt i det.  Detta med att ha diskmaskin är ju helt fantastiskt helt underbart det behövde jag verkligen och det underlättar för mej.

Spisen jag fått är ju en Brosch en jätte fin spis med även vanlig ugn samt varmluftsugn perfekt ju.

I dag har jag försökt att ringa till posten? Vilket tog minst en timma att komma fram dit man skulle. I växeln vågar dom inte koppla mej vidare dit jag vill efter 20 samtal kommer jag äntligen till rätt person. Som då säger att statlig post delas ut av Bring, men att posten ska få tillbaka den posten att dela ut men vet inte när det blir.  Så nu får jag jaga Bring som när jag lästa på internet blev jag förvånad, dom delar bara ut vår post var 3:e dag.  Otroligt eller hur att Bring bara delar ut post var 3:e dag till sina kunder. Posten var bättre förr i världen då började brevbärarna tidigt och hade intresse för att dela ut sin post snabbt. För när dom var klara så fick dom gå hem helt ok tycker jag. Det visade sig senare att det skulle bara Bring som delat ut denna post. Dom hade tagit alla brev dom hade till alla hyresgäster i min grannes hus som bor längre bort här och lagt i min grannes brevlåda. Han fick massor av brev förra veckan och tänkte vad händer?  Sen visade det sig att breven inte var till han och hans familj utan till alla hyresgäster i hela hans hus. Så när han såg att breven var från försäkringskassan, arbetsförmedlingen med mera så gick han runt i huset och delade ut posten vidare.

När jag söker den som är chef för postutdelningen så ger man endast förnamnet på personen. Jag säger jag vill ha för och efternamn, då ska kundtjänsten höra om hon får lämna ut efternamnet. Självklart säger jag det är offentligt och det är klagomål jag har så jag vill ju prata med chefen för dom som delar post i detta område.  Efter långt och länge kommer hon tillbaka ger mig efternamnet på dessa två personer, men dom ber att få ringa upp hon vill inte koppla mej.  Otroligt eller hur?  Men dom ska ringa inom en timma nu och klockar är 13.24 spännande att se. Jo då killen ringde efter 15.12 bra där. Han beklagade och sa han skulle prata med den som delade ut posten i grannhuset.

Senare så tog ja det lugnt nu är detta ju mitt nya hem.

Men vi hörs igen senare

 

Annonser

One comment on “Onsdag

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  Turkiska Köket

  Turkisk mat recept

  Karin med K

  Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

  Reslusta - resor och drömmar

  "Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

  Scribere Necesse Est

  Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

  Herbalife

  Your one stop for health, wealth and prosperity

  Ett mirakelfyllt år 💖

  Mitt liv, min tid.

  Du finns - en decembersaga i kalenderform

  En decembersaga i kalenderform

  Glädjekällan! Medium Lotta Axelsson ger råd och vägledning!

  Medial vägledning, borttappade saker, bortsprungna djur, tarot, livscoach, alternativ medicin, spirituell rådgivning, gratis distans healing. Workshops och "Spirituellaresor"

  Bokstund

  En litterär livstilssblogg

  annaandren.com

  ett arv i form av texter

  Helgas dagbok

  Från mörker till ljus och så några livskriser däremellan

  Från andra sidan Potten

  Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

  bortabrabloggen

  Utlandssvensk i Australien

  Utsikt från Insidan

  Om livet som jag lever det

  Tid

  Lyssna!

  Savethebaltic.se/Waterforlife.se

  Water for Life Our goal is to save the Baltic Sea and its tributaries. By partnering with you, we see opportunities to get our message (or a partnership with you would give us the opportunity to get our message) and to make people aware of life beneath the surface. Thanks to this you could make an active choice to support biodiversity and living water.

  B_ live

  ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

  Sjöfartsbloggarna

  Följ med ut till sjöss

  %d bloggare gillar detta: