Morgon knackning utan slut

Published 6 juli, 2017 by mellasweden
by mellasweden © 2017

 

Trött och slö äntligen sovmorgon 

 

Nu har jag kommit så långt att jag kan sova lite längre utan att ha klockan att vakna till.  Nu är jag ju klar och har bara min nya lägenhet och inga hantverkare att passa som kommer i tid och otid.  I stället har jag nya grannen som jagar sin katt hos min balkong.  I morse var tredje gången som det knackar och knackar och knackar på min dörr. Dom ger sig inte och slutar inte knacka himla irriterande måste jag säga.  Till slut går jag upp det står en liten kille utanför dörren men jag öppnar ju inte känner ingen kille i den åldern.  Då vaknar Dedde av att det aldrig slutar knacka och kollar han frågar vet du vem det är, ?  Nej säger jag.  Sen går Dedde och kollar mot balkongen och ser granngubben som pekar på sin katt igen.  Det var tydligen deras son som knackade på, visste inte att dom hade en son i den åldern.  Han fick komma in gå ut på balkongen och hämta sin kissekatt. Men han släpper ner den på golvet direkt i vardagsrummet och katten försvinner under soffan.  Skit sen kröp den fram under sängen och killen kröp in under sängen för att ta fram sin kissekatt.  Till slut så knackar hans pappa min granne på för det dröjer ju en stund innan killen får tag i katten. Jag säger katten försvann under soffan, men nu kommer han till dej.  Jobbigt att dom inte passar sin katt som ständigt kommer till vår balkong och dom ska komma in och hämta den.  Stäng er balkong som är inglasad, men jag har skrivit på kontrakt nu för en egen inglasad balkong så snart slipper vi detta.  Mycket irriterande att vakna av att det knackar på dörren och aldrig slutar knacka. 

Har försökt nu att få ordning på mitt sovrum, fått hjälp att sätta upp mina grejor på väggen.  Gardinstänger samt gardiner uppsatta så fint.

 

Jag har min * blåa lampa *  i fönstret tycker det är fint . Har ju haft den uppe i flera år.

 

 

Jag har mitt skrivbord så jag kan sitta i vinter och kolla på när det snöar och skriva brev.  Vilken härlig känsla.  Jag älskar ju att skriva, brev, blogg samt mera.

Så min gamla säng romantisk och fin nu ska jag bara ha vita lakan och täcken i den. Har alltid älskat denna säng en hemlis,  den första sängen med guldknoppar köpte min mamma åt mej.  Sen blev jag tvingad att någon att sälja den när jag flyttade.  Men min mamma köpte mej en ny likadan säng igen och några år senare köpte jag en annan säng för att hänga med.  Men jag trivdes inte med den sängen så jag köpte  *min romantiska säng*  åter igen tredje gången gillt.  Älskar denna säng romantisk vit med guldknoppar jätte fin tycker jag.  Mina barn tycker den är gammalmodig, vem bryr sig jag älskar denna säng. Den ska jag ha nu hela tiden.

Så jag får hoppas att jag kanske får sova längre i morgon, är ju så trött efter min flyttning och vill vara ifred för folk jag inte känner.  Jag behöver inga ny vänner här i huset, jag klarar mig själv.  Jag har mina gamla grannar dom bästa som man kan tänka sig Blomman med familj.  Hela den familjen är speciell borde inte lämnat dom, men måste för min egen hälsa.  Sen hade jag ju bra grannar på bottenvåningen också med hela familjen där jag bodde tidigare.  Samt min före detta granne som bor med sin mamma och pappa samt fru och barn några hus i från mej det räcker.  Så har min yngsta svägerska Kickis gamla barndoms kompis som bor med sin man här i området.   Så helt ensam är jag inte och jag har nu närmare till sjukhuset om jag behöver. 

Men efter all flytt är det skönt att i lugn och ro få klart här hemma, sen tänkte jag att Blomma skulle komma och hälsa på kanske vill hela familjen komma förbi mej. 

Försöker bli klar i mitt sovrum men har några kartonger kvar att plocka upp. Fotoalbum samt massa papper som ska in i bokhyllan, men sen är resten kvar. Alla mina fototavlor som ska upp och lite saker som finns i kartonger som ska in i glasbokhyllorna. Blir nog bra till slut, vilken tur jag har som har så fina snälla grabbar som ställer upp för sin mamma. 

Ha det bäst nu så hörs vi vidare kram

 

 

Annonser

2 comments on “Morgon knackning utan slut

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  w

  Ansluter till %s

  Colleen Chesebro ~ The Fairy Whisperer

  YA Fantasy Novelist & Fairy Prose Metrist

  Legends of Windemere

  Enjoy the Adventure

  The Sisters of the Fey

  All you need is love, trust, and a little fairy dust

  Lorraine Ambers

  Writer & Queen of Daydreams

  The Many Pieces of Chuck Jackson

  Chuck Jackson's writing

  Through Ink & Image

  ...Pursuing a God Inspired Life

  Thriving Not Surviving

  Bravely Living an Amazing Life!

  Tittle Thoughts

  Discussions on life influences and travels

  Stella, oh, Stella

  Garten - Reisen - Lesen - Musik - Handarbeiten - Motorbike - Wandern ...

  Grekland all Exclusive

  Upplev mer på egen hand!

  El Noticiero de Alvarez Galloso

  Noticias Deportivas, Culturales, y de la Farandula Copyright.com Registration #HOPP-OMV3-KHKL-7WU2

  Rebecca Mörtberg

  Böcker, skrivande och läsning

  Villa California

  Teknik för trygghet o frihet

  WordAds

  High quality ads for WordPress

  Yellingrosa's Weblog

  Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

  shehanne moore

  Smexy Historical Romance

  Jajan Bakso

  Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

  KATAPURI

  Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

  THE ERRORS

  Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

  sandsoftime10

  A peek into Megha's mind

  VIVA

  greguerías

  %d bloggare gillar detta: