TISDAG….. snööö… SOL

by mellasweden © 2017

 

TISDAG  MORGON

Vaknade och stängde av luren som skulle väcka mej orka inte gå upp. Efter en stund så kackade Blomman på min dörr hon ville ha lock till några burkar som jag skulle slänga. Så det blev att slänga på sig en klänning och så blev det morgonfika på Blommans balkong. Solen var strålande varm och skön en bra morgon.  Men där solen inte är så är det inte så varmt så nu är mina knän röda av solen.

Jag berättade också att jag kommer flytta härifrån innan sommaren är slut. Man har talat om för mig att jag kommer inte att orka gå fem halvtrappor snart och inte bra för mig att bli så andfådd av det. Så jag ska få en lägenhet på nedre botten men när man går in i lägenheten så är det en trappa. Det kommer att bli två rum och kök med stort badrum samt stor balkong större än jag har idag.

Ska bli så skönt att slippa gå i trapporna det har ju varit jätte jobbigt för mej.

Blomman kom in idag och tog ut mina lådor under diskbänken dom två understa. För grannen under hade fått sina två understa lådor fulla med vatten och ut på golvet. Oj oj oj…. vad händer men det visade sig att mitt rör bakom lådorna  läckte. Det var blött där och äckligt samt jag ringde vår fastighetsskötare och dom kom inom 10 minuter. Mina grannar och Blomman är inte så bra på svenska och dom under pratar ingen svenska alls tydligen. Men jag fattade vad Blomma menade så en hantverkare kom. Efter några timmar så kom grannarna som bor under och frågade var hantverkaren var? Men jag sa han ska köpa delar och sen ska han nog äta lunch och sen kommer han. Hantverkare du vet.

Men dom kom efter några timmar och nu borrar dom eller sågar dom på röret bakom lådorna under diskbänken i köket. Jag har under min tid aldrig tagit ur alla lådorna och lagt mig på alla fyra för att kolla bakom.  Men snart ska jag flytta och då kommer dom renovera hela lägenheten för tidigare hyresvärden ville inte göra nåt för dom skulle sälja huset.

Längtar tills jag får min nya lägenhet som är helt nyrenoverad och ligger på nedre botten. Men när man kommer in i lägenheten så är det en trappa upp med  stor inglasad balkong så fint. Kommer att bli bra till mej håller på att packa nu och det tar sin tid att göra det jag har ju bott här i 11 år. Så man har ju rotat sig lite massor att packa.

I kväll är det EUROVISIONS SLAGERN 2017 som börjar det ska vi titta på så klart.

Nu får vi se hur det går i köket vad som händer.

Ha en bra kväll nu återkommar ska packa lite mera om jag orkar idag.

Vi hörs

2 kommentarer Lägg till din

  1. missalien85 skriver:

    Ja det blir spännande i kväll! Måste ju titta även om jag ska upp och jobba tidigt i morgon. Heja Robin!😊

    Gilla

    1. mellasweden skriver:

      Håller oxå på Robin så klart…… Men italien och Belgien gillar jag oxå kram ha en fin kväll. 🙂

      Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.