Torsdag

Published 28 april, 2017 by mellasweden

by mellasweden © 2017

 

AKUTEN SÖDERTÄLJE I DAG

 

I dag är det torsdag och jag vaknade sent och fixade en ny tid till Georgios till läkaren och han fick tid i morgon. Sen kände jag hur ont jag hade på ryggen på bulan jag hade bredvid min ryggrad. Har varit hos vårdcentralen tidigare och fått en kortisonsalva att smeta  på där. Men det har inte hjälp mej alls utan nu har det blivit en röd bula som kliar.

Så jag tog mej till akuten med färdtjänst alla som kör färdtjänst är inte trevliga. Han som körde idag ville åka en omväg till sjukhuset men jag sa kör vänster. Han ville köra höger för att köra omvägen och få längre körsträcka till sjukhuset. När jag sa kör vänster blev han jätte arg och sa det är 30 km här, ja sa det är det åt andra hållet också men längre sträcka att åka runt hela Södertälje. Så han körde i 24 km då jag sa jag att kör i 30 men han sa det ville han inte. Otroligt att vara så konstig och arg, jag sa att kunden har alltid rätt. Senare körde han jätte sakta till Södertälje sjukhus akuten. När jag sa till slut ingen bra reklam för er detta, du ska veta att jag har en man som jobbar på samma taxiföretag som du kör för. Då blev han tyst och sa inte ett ljud och körde i vanlig takt.

Nu har jag ingen man som jobbar där men ett X som jobbat där till och från på samma bolag. Samt innan jag blev sjuk hade även jag körkort i massa år så jag vet vad som gäller.  Så tråkigt när man är sjuk och ska till akuten och nån färdtjänstförare beter sig illa för att han tror han tjänar mera pengar. Men det gör dom inte det finns och man vet hur mycket det kostar hemifrån mej till akuten.

När jag kom till akuten hade jag glömt min plånbok för första gången i mitt liv, och kände mig stressad för jag gillar inte sjukhus. Skrev in mej och hon i receptionen sa hon du andas för mycket är du här för det. Nej jag har nån bula på ryggen som gör ont och kliar.

En jätte gullig snäll läkare tog in mej direkt och sa jag kan inte mycket om detta så han hämtade en annan mer erfaren läkare. Tillsammans konstaterade dom att det var xxxxx nåt ord jag inte förstod. Och direkt blev det 4 sprutor i ryggen och sen opererade dom bort denna dom grävde djupt in i ryggen. Cirka 40 minuter och sen omslag, i början kände jag när dom började ta bort denna bula men sen funkade bedövningen. Men dom sa,  inte klart det finns mera där och ta bort allt djupt gick dom i min rygg …….

När jag senare reste mig frågade läkaren om jag kände mig snurring av bedövningen, jag ljög och sa nej ville ju hem. Han sa och även den andra läkaren att när bedövningen släpper får du ont. Jag ringde färdtjänst och fick en bil efter en halvtimma som kom. Jag satt innanför dörren på akuten, klockan blev 13.30 och en taxiförare kom in och fråga om det var jag. Sen ställer han sig och sträcker upp sina armar i luften och jag fattar ingenting,  jag vet inte knäppt var det i alla fall och inte normalt. Han körde mig hem verkade stressad men hem kom jag iallafall. Nåt jag inte förstår på dessa färdtjänstförare är att dom ska ha mitt kort så fort dom ser mig. Dom får ju det när jag sitter i bilen direkt.

Väl hemma så gick jag in till mina bästa grannar Blomma men sin man. Där fikade jag och sen berättade att jag varit på sjukhuset.  Fick en tallrik med god mat med mig hem och sen somnade jag efter att jag skickat sms till mina barn och pratat med dom. Som till klockan 20.00 på kvällen, hade så ont ont ont. Har fortfarande ont försökt äta lite men inte hungrig. Nu har bedövningen släppt och jag har så klart ONT.

Ha en bra kväll vilken himla otur jag har.

 

Annonser

4 comments on “Torsdag

 • Skönt att du blev av med den grejen i alla fall.. Hoppas du fått nog av allt elände nu det förtjänar du verkligen.. önskar dig en fin valborg nu trots alla bekymmer och hoppas du känner dig bättre snart.. Kram Nicki

  Gilla

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  w

  Ansluter till %s

  Villa California

  Teknik för trygghet o frihet

  WordAds

  High quality ads for WordPress

  Yellingrosa's Weblog

  Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

  shehanne moore

  Smexy Historical Romance

  Jajan Bakso

  Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

  KATAPURI

  Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

  THE ERRORS

  Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

  sandsoftime10

  A peek into Megha's mind

  Stigfinnaren i Älvsund

  vägen inåt är vägen framåt

  LIVETS BLOGG

  Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

  catfishing - scam

  Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

  Turkiska Köket

  Turkisk mat recept

  Karin med K

  Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

  Reslusta - resor och drömmar

  "Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

  Scribere Necesse Est

  Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

  Herbalife

  Your one stop for health, wealth and prosperity

  %d bloggare gillar detta: