Onsdag

Published 19 april, 2017 by mellasweden

by mellasweden © 2017

 

Onsdag 

Vaknade tidigt hade glädjen att få ha båda mina söner hemma, jätte trevligt i går kväll.

När dom gick ut med soporna såg dom detta och jag från balkongen, man har stängt av våra sopnedkast i trapporna så nu ska vi gå ut och kasta soporna. Blir inte skoj i vinter konstaterade mina fina grannar då det är halt att gå ute. Långt att gå med soporna så nu har dom flesta sina sopor i farstun tills någon går till dessa containers  Ser ju inte så skoj ut när det tydligen är fulla dessa containers, även om det är billigare sätt för husägaren.

Vi åt middag tillsammans grabbarna ringde efter pizza, dom älskar kebabpizzan själv äter jag barnpizzan Hawaii. Men jag har ju en släng av inflensan eller vad det är  så jag hängde i soffan och åt min pizza och sönerna i köket. Gott och trevligt fast jag var inte så hungrig. Sen tillbringade vi alla tre kvällstid vid tvn och i soffan. Det är lite lyxigt att ha båda mina söner hemma samtidigt älskar dom ju.’

Hade ingen cappuccino i morse ingen bra morgon alls. Men var jätte trött och började dagen med min KOL medicin och astmamedicinen och en släng av apparaten vad den medicinen nu heter igen. För att senare även ta Alvedon så jag får ner feber och försöker att bli bra igen. Sen hänga i soffan och ena sonen sov och den andra han jobbade här hemma. Tror jag smittat dom med min influensa äldsta kände sig lite dålig. Själv blev jag smittad av den yngre sonen och jag har ju inget immunförsvar så de är svårt att bli av med den.

Äldsta sonen har åkt tillbaka hem igen till min lilla svärdotter, dom bor ju en bit härifrån. Jag och Georgios lagade lövbiff med lök och beanessås, samt Georgios gjorde potatismos till det. Det var lunchen men tror inte vi blev mäta. Sen sov vi en stund och min granne som bott här tidigare han kom med tårtbotten och grädde samt frysta jordgubbar det fanns inga frysta hallon. Så jag gjorde en gräddtårta med frysta jordgubbar men det var inte så bra jordgubbar så i morgon ska jag ringa och klaga. Dom var jätte stora såg inte bra ut alls och i den påsen bordet det varit många normala gubbar.  Men i alla fall jag använde några av dom till tårtan och resten kastade jag.

Så här ska gräddtårta med riktiga normala jordgubbar se ut som jag gjort tidigare.

Efter vi sovit en stund så gjorde jag pannkaka enda maten som fanns att äta hemma här idag. Lingonsylt hade jag ju sen tidigare. Sonen tog en tur till stan för att träffa en kompis, jag skickade sms att ta ingen svart taxi hem. Fik tillbaka ett sms lägg dej inte jag kommer hem med hamburgare till oss. Så nu har jag fått i mej en hamburgare och lite dricka och ska försöka gå till sängs en gång till 🙂 Fina barn jag har som tänker på mej, så glad att jag har dom.

God Natt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

Ett mirakelfyllt år 💖

Mitt liv, min tid.

Du finns - en decembersaga i kalenderform

En decembersaga i kalenderform

Glädjekällan! Medium Lotta Axelsson ger råd och vägledning!

Medial vägledning, borttappade saker, bortsprungna djur, tarot, livscoach, alternativ medicin, spirituell rådgivning, gratis distans healing. Workshops och "Spirituellaresor"

Bokstund

En litterär livstilssblogg

annaandren.com

ett arv i form av texter

Helgas dagbok

Från mörker till ljus och så några livskriser däremellan

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

bortabrabloggen

Utlandssvensk i Australien

Utsikt från Insidan

Om livet som jag lever det

Tid

Lyssna!

Savethebaltic.se/Waterforlife.se

Water for Life Our goal is to save the Baltic Sea and its tributaries. By partnering with you, we see opportunities to get our message (or a partnership with you would give us the opportunity to get our message) and to make people aware of life beneath the surface. Thanks to this you could make an active choice to support biodiversity and living water.

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Sjöfartsbloggarna

Följ med ut till sjöss

%d bloggare gillar detta: