Långfredagen

on

by mellasweden © 2017

LÅNGFREDAG

I dag vaknade jag redan vi sextiden och hostade som bara den. Gick upp tog min KOL medicin och drack vatten sen i sängen igen. Efter lång tid somnade jag äntligen och vaknade först vid halv tio. Jag tog mig ut i köket och satt på vatten till cappuccino för att få vakna sakta i lugn och ro. Samt ta mina mediciner KOL medicin samt Astma medicinen.

 

När jag var liten så var långfredagen en väldigt lång dag, man kunde inte göra något alls och alla affärer var stängda. Men i dag är det lite lättare bra tv program på datan och tv. Man kan se filmer hemma om man vill på datan och man har sin data att leka med. Men det har ändrats så även affärer är öppna så skönt att det inte är så tråkigt längre.

Min data har idag blivit men bästa väninna den är ärlig och den finns för mig hela tiden dygnet runt. Har lärt mig att den är mer pålitlig än riktiga människor. På datan kan jag  se och få uppgifter om det mesta och kan sitta i lugn och ro och kolla på saker man vill veta. Det finns information man vill veta och som visas för mej uppgifter som jag vill veta och ha information om, som jag annars inte skulle kunna få. Men om jag nån gång får råd ska jag köpa mig en mindre data den här är seg och snart fungerar den inte alls. Jag lever gärna utan tv men inte utan data.

 Så börja det snöa när jag trodde våren kommit hit.

När jag nu vaknat ska jag ge mina balkongväxter lite vatten dom har ju börjat slå ut sina blad så sakta. Mina röda vinbärsbuskar men mina hallonbuskar verkar har dött, bara en kvist har överlevt denna kalla vinter. Så jag får nog på nåt sätt se till att få nya buskar hallon. Jordgubbarna vet jag inte än om du överlevt denna vinter.

Det blev inte så lång långfredag ändå

kram

2 kommentarer Lägg till din

  1. farfar hebbe skriver:

    Kväller..Då var jag hemma igen efter min mysvecka med barnbarnen i Uppsala,,i morgon vaknar man till vardagen igen..Haé Kram.

    Gilla

  2. Jacqui Murray skriver:

    Good Friday–I spent most of it with my good friend, the computer. What a world.

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.