Söndag

Published 19 mars, 2017 by mellasweden

by mellasweden © 2017

 

SÖNDAG EN DAG I MARS är så trött

Jag har fått ett tråkigt meddelande av en av mina många vänner, det gjorde mig ledsen. Jag hade väntat mig att det skulle bli ett annorlunda besked, men man kan inte påverka alla. Men mina tankar gå till denna familj och dom finns i mitt hjärta sen massa år tillbaka. Många vet inte hur stort hjärta denna familj har och att dom inte alls tänker bara på sig själva utan även dom som finns i deras närhet. Säja vad man vill men dom har en stor plats i mitt hjärta och i min familj ❤ ❤ ❤  Jag är så glad och tacksam att dom finns i min närhet och i min familj. ❤

I dag är det söndag men jag fick för mig att det var måndag, när min granne ropa på mej i brevlådan och gav mig morgonfrukost. Så sa jag till henne att idag kan man inte slänga sopor längre i trappen, men jag gick tillbaka och sa att var först i morgon det gällde. Jag vaknade ju just när Blomman ropa på mej i brevlådan, så jag var inte helt vaken när jag öppnade dörren. Hon skakade på huvudet och tyckte jag sovit länge, men jag kunde inte somna i går när jag lade mig i sängen för att sova.

Jag vände och vred mig och kunde bara inte somna. Till slut somnade jag och vid halv femtiden kom min yngsta son hem, och väckte mig och sa : mamma jag är hemma nu 🙂  ❤   Jag har alltid sagt att väck mig och säj du kommit hem ordentligt, som mamma vill man ju veta. För mig blir barnen aldrig vuxna och det är alltid skönt att veta dom kommit hem ordentligt. ❤

I dag ska jag plocka lite och se vad jag kan kasta sista dagen för mej att kasta sopor i sopnedkastet. I morgon gäller det att hämta och kvittera en nyckel till dom stora soptunnorna  på gården. Då får jag som har det jobbigt gå ganska långt för att kasta mina sopor, jag är inte imponerad alls av det. Så länge jag kan få hjälp av min son och han är hemma hos mig till och från går det ju bra. Sen får man ställa dom utanför dörren för att senare ta sig till dessa gårds sopcontainers som man ska låsa upp för att kasta sina sopor. Jobbigt jag som blir så andfådd när jag anstränger mig och går. Så här ser dom ut dom nya sopkärlen som vi ska promenera till för att kasta våra sopor och vi måste låsa upp dom för att kasta soporna.

Men jag ska laga köttfärsbiffar med pommesfrites och beanessås idag tror jag. Om inte sonen när han väl vaknar vill ha köttfärssås och pasta, något jag lessnat på att äta.

Ska lägga mig på soffan en stund nu och vila lite trött är jag har inte ens vaknat riktigt än, och har lite huvudvärk.

Ha det så hörs vi senare igen

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

WordAds

High quality ads for WordPress

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peek into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

%d bloggare gillar detta: