Snöig tisdag

Published 7 mars, 2017 by mellasweden

by mellasweden © 2017

 

TISDAG HEMMA IGEN HOS MEJ

Vaknade av att Christopher sa mamma…. han sa hej då innan han åkte till sitt jobb. Vill ju att mina söner gör det så jag vet och kan säja hej till dom om det skulle hända mig något. Man vet ju aldrig vad som händer och händer det så händer det fort så klart.  Somna direkt om  och när jag vaknade igen så har  snöat det är  vitt ute nu och snön ramlar fortfarande ner från himlen. Tur man inte behöver gå ut idag och bara ska ta det lite piano som Thomas sa till mej.

Nåt är fel här i morgonen ingen kom med frukost ingen to tempen på mej och det är så tyst här hemma. Fick ta mig ur soffan där jag somnade igår kväll och så var det KOL medicinen samt den röda kommer aldrig i håg vad den heter men Symbicort heter den. Har den bredvid mig nu så jag kunde läsa vad den heter :).

  

Så var det ut i badrummet för att sedan gå till köket och sätta på vattenkokaren och föra cappuccino det blev två små skinksmörgåsar med tomatskiva på. Så klart det blev en tårtbit med hallon självklart inte mycket kvar på tårtan nu det lovar jag. Men det är ju så gott.

  

Så intog jag morgon frukosten det var gott även om jag inte fick den serverad 🙂

Sen ramlade posten in bara räkningar idag från den gröna bilen vad dom nu heter igen. Det var redan fakturan från akuten som kom glidande i brevlådan.  Post Nord anländer före 16.30 nån gång om man får nåt intressant post jag gillar ju att få riktiga brev.

Måste ju äta nåt idag också så det får bli  mat som sköter sig själv PORK STEK av fläskkarre i ungen 125 grader och i 2 timmar och 45 minuter. Sen ska den vara mör och bara dra isär, kanske ris eller pommes frites till det har ingen potatis hemma tyvärr. Men vi får sen nu är Georgios vaknat till.  Jag börjar bli hungrig har kanske ätit lite mera dessa sista dagar tror jag 🙂

 

Själv ligger jag i soffan och vilar och kollar på dessa elaka rika REAL HOUSEWIVES OF NEW YORK.  Ju mera pengar dom har ju mera avundsjuka och elaka mot varandra är dom. Dom borde ju vara tacksamma för att dom har massa pengar som jag inte har dom kan köpa vad dom vill. Dom kan åka på semester med sin familj, eller tillsammans dessa husfruar och ha skoj, men dom pratar alltid skit om någon av dom. Otroligt att inte ta vara på sitt liv när dom sitter på krogen och äter och dricker skriker dom värre än barnen gör på dagis. Men jag gillar Ramona och Sonia samt Luane.  Men herre gud vilket liv dom för, men fast alla pengarna tror jag inte dom är lyckliga därför bråkar dom med varandra.

Ja ha det gott nu för jag ska vila en stund så hörs vi igen

Mella

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

WordAds

High quality ads for WordPress

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peek into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

%d bloggare gillar detta: