Äntligen fredag igen

Published 24 februari, 2017 by mellasweden

by mellasweden © 2016

 

ÄNTLIGEN FREDAG 

Så tänkte jag jämt när jag jobbade, äntligen fredag. Men i dag tänker jag inte så alls i dag är fredag lika med alla dagar i veckan. Ingen skillnad bara skillnaden är att en del av mina vänner och grannar tänker äntligen fredag för dom jobbar ju som vanligt.  Varit inne hos min granne och fikat nu gör jag mig i ordning för läkarbesök.

img_4484-88149493

Sitter och funderar på massa saker solen är uppe och lyser på min balkong, snart kan man ta hand om mina fina växter som ska komma upp i sommar.  Ska sätta citronträd tror jag minsann. Lite senare när jag orkar.

Åkt färdtjänst idag och alla chaufförerna ja dom var lite konstiga faktiskt.  Den första som hämtade mej där höll jag på att slå ihjäl mig i bilen,  han hade fällt framsättet ner helt till liggande när jag satt mig ramlade jag bakåt. Herre Gud man undrar vad dom gör i bilen, sa åt honom att sånt måste han ju fixa tills hans kund kommer. Men han verkade inte alls bry sig överhuvudtaget. När jag kom till läkaren och anmälde mig så hade han gått för dagen. Sen hittade dom inte mej att jag var inbokad på fredag klockan 14.00. När jag ringde och bokade tid var det för första gången en svensk man som svarade och bokade in mej på fredag klockan 14.00. Men trots att den telefonbokningen tog lång tid så hade han bokat in mej i går klockan 14.00. Otroligt enda gången en svensk bokar in mej blir det fel. Damerna som jobbar på vårdcentralen är ju duktiga och under dessa år jag gått där har det aldrig blivit felbokat.  Men dessa damer ordnade upp det så jag fick träffa en läkaren ändå, han hade en tolk som översatte min svenska till arabiska eller syrianska eller var det irakiska.  Så efter det så fick jag veta att jag hade en infektion fick penicillin igen. Trött jag blir jobbigt värre kanske därför svårt att andas.

I dag har jag jätte svårt att andas jätte jobbigt …….

När jag åkte hem blev det oxå katastroff samåkning var det och bilen kom aldrig så jag fick ringa och den var på väg. Chauffören kör förbi där jag bor och fortsätter fast jag säger kör in här.  Men han säger att det går inte för han måste köra dom som satt i bilen först, så jag fick åka fram och tillbaka i onödan. Vilket jag tror beror på att chauffören ville han en längre restur och tjäna mera pengar.  En helt onödig fram och åter resa som inte behövdes allt eftersom jag bodde först, och dom andra som samåkte borde längre förbi.  Men chauffören blev arg och sa att han måste göra så vilket jag vet att han inte alls behöver göra. Sen lyssnade han på konstig musik som var jobbig att höra. Hela denna man var agresiv på ett otroligt otrevligt sätt.

På Maxi idag var det massor av folk för alla hade fått lön, dom som får lön den tjugiofemte får ju lön idag efter dom det är lördag löningsdagen. Det var jätte mycket folk men jag var tvungen att få mitt cappuccino har jag inte haft det nu på en vecka.  Jag jobbar ju inte längre så jag får ingen lön bara en mycket dålig pension som man inte klarar sig på.  Lyckliga dom som jobbar och har sin lön på morgonen på sitt konto, vilken härlig känsla.

namnlosa Detta är ett bad som vore nåt för mej 🙂

Äntligen hemma borta bra men hemma bäst är du ju.

Ha det lycka till

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

Ett mirakelfyllt år 💖

Mitt liv, min tid.

Du finns - en decembersaga i kalenderform

En decembersaga i kalenderform

Glädjekällan! Medium Lotta Axelsson ger råd och vägledning!

Medial vägledning, borttappade saker, bortsprungna djur, tarot, livscoach, alternativ medicin, spirituell rådgivning, gratis distans healing. Workshops och "Spirituellaresor"

Bokstund

En litterär livstilssblogg

annaandren.com

ett arv i form av texter

Helgas dagbok

Från mörker till ljus och så några livskriser däremellan

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

bortabrabloggen

Utlandssvensk i Australien

Utsikt från Insidan

Om livet som jag lever det

Tid

Lyssna!

Savethebaltic.se/Waterforlife.se

Water for Life Our goal is to save the Baltic Sea and its tributaries. By partnering with you, we see opportunities to get our message (or a partnership with you would give us the opportunity to get our message) and to make people aware of life beneath the surface. Thanks to this you could make an active choice to support biodiversity and living water.

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Sjöfartsbloggarna

Följ med ut till sjöss

%d bloggare gillar detta: