Ta hand om era äldre

Published 11 februari, 2017 by mellasweden

by mellasweden © 2017

 

TRÄFFAT MIN FÖRSTA SVÄRMOR och MINSTA SVÄGERSKAN ❤

Vaknade tidigt i dag lördag, men såg att min yngsta son redan var vaken oj. Han hade vaknat redan vid fyratiden så han satt vi datan redan. Jag tog mej en cappuccino och sen in till min data för att vakna i lugn och ro. Sen blev det badrummet och duscha samt fixa till sig, fina grannarn kom och gav mig morgonfrukost <3. Dom är underbart snälla mina grannar, men dom är mina grannar 🙂

kicki-i-dag  16648998_10154890719558548_7629439897010852916_n

Så anlände jag till min första svärmor i mitt liv, hon har hunnit blivit 90 år och talade om att hon saknat mej och tyckte om mej att hon alltid gjort det.  För att inte tala om min minsta svägerska som bara var 7 år när jag träffade henne första gången. Hon lekte med dockor och var jätte gullig, hon var lika gullig idag fast jag inte träffat henne på många år. Det kändes så naturligt och helt ok att träffas igen.

Måste bara berätta när jag kramade min lilla svägerska Kicki så sa hon att du luktar/doftar som vanligt Chanel no 5 hon kom ihåg det otroligt efter så många år wow.

CHANEL1

Att i  verkligheten få se hur fint och gulligt och vilket underbart sätt Kicki tog hand om sin 90 åriga mamma.

Min svägerska hade köpt en rosa tårta med ros på i form av ett hjärta, svärmor kunde inte äta själv utan hon hjälpte henne. Varje gång hon hjälpte henne dricka eller äta tårta sa min Kicki till sin mamma,   varsegod <3.

hjarta-ros

Ja detta var verkigen roligt att få ses igen även om åren gått.  Det var ju mitt X,  svärmors son som förbjöd mig att hålla kontakt med hans familj. Men det var helt underbart att se sammanhållningen och kärleken mellan mor och dotter som alltid har varit så bra. ❤

Hur tänker ni  ta hand om era äldre i familjen, ni måste ju  bry er om dom. Man vet aldrig hur länge någon lever man kan snubbla utanför porten och sen kan det vara kört.  Ni ska veta att dom äldre som funnits i ert liv, har avstått mycket just för eran skull.  Att visa att ni finns i deras liv även när dom är äldre är nåt som dom förväntar sig, samt uppskattar.  Ge tillbaka kärlek och uppskattnng till era äldre. Det kommer en dag när det är försent att visa uppskattning för dom äldre och hur känns det att inte ens komma och hälsa på.  Hur kan vuxna barnbarn inte ens visa sig för sina äldre släktningar.  Men det är ju inte så konstigt då barnen inte ens har intresse att besöka sin mor så ofta längre.

Jag måste få säja detta jag är så tacksam för min söner Christopher och Georgios dom är helt fantastiska söner. Jag har talat om för dom att dom får inte ta min data ifrån mej när jag blir jätte gammal den behöver jag  🙂  Samt inte klippa mina bankkort heller för allt detta bestämmer jag själv över 🙂 Christopher har erbjudit mej att flytta hem och bo hos han och hans fästmö.  Men jag vill inte inkräkta på deras familj och än så klarar jag mig själv även om jag har KOL och astma samt kollapsad lunga.  Jag  flåsar när jag andas för jag anstänger räcker att jag går några steg och det gör  mej  så anfådd.

En tankställare….. ❤

Nu ska jag sova middag en stund.

Vi hörs

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

Ett mirakelfyllt år 💖

Mitt liv, min tid.

Du finns - en decembersaga i kalenderform

En decembersaga i kalenderform

Glädjekällan! Medium Lotta Axelsson ger råd och vägledning!

Medial vägledning, borttappade saker, bortsprungna djur, tarot, livscoach, alternativ medicin, spirituell rådgivning, gratis distans healing. Workshops och "Spirituellaresor"

Bokstund

En litterär livstilssblogg

annaandren.com

ett arv i form av texter

Helgas dagbok

Från mörker till ljus och så några livskriser däremellan

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

bortabrabloggen

Utlandssvensk i Australien

Utsikt från Insidan

Livet ur min synvinkel

Tid

Lyssna!

Savethebaltic.se/Waterforlife.se

Water for Life Our goal is to save the Baltic Sea and its tributaries. By partnering with you, we see opportunities to get our message (or a partnership with you would give us the opportunity to get our message) and to make people aware of life beneath the surface. Thanks to this you could make an active choice to support biodiversity and living water.

B*_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Sjöfartsbloggarna

Följ med ut till sjöss

%d bloggare gillar detta: