Pokemon Mini Call Mobil

Published 18 augusti, 2016 by mellasweden

by mellasweden © 2016

Pokemonjägare är jag 🙂

Tro det eller ej men jag har installerat i min lur. Jag spelar då och då, men när mitt barnbarn är här så tar han luren och frågar om han får spela POKEMON självklart får han det. Men …. jag hade massa pokemon men han sålde dom flesta så nu har jag inte många kvar. Mitt barnbarn är fem år och dundersmart, han kan min lur och pokemon bättre än vad jag kan.

IMG_5658

Det skrivs så mycket om pokemon jag tittade på gamla foton på mina grabbar när dom var små, där hade Georgios en sweatshirt med är massa år sen.  Så tänk att det blivit populärt igen, och nu går dom ut och jagar pokemon i stället för att plocka lingon eller blåbär till farmor.  Jag har även  en svallerbyta på min lur så jag kan se var alla pokemon finns någonstans smart eller hur, det visste inte mitt barnbarn lol farmor var lite smart där.

IMG_5657

Jag vet att många jagar pokemon och ser sig inte för när vi var sist på ICA Maxi Södertälje så gick Gerogios och jagade pokemon när vi skulle handla mat. En äldre kvinna kom fram till Georgios och frågade om han jagade dom där … pokemon 🙂 Alla vet och en del gillar det en del inte, nu får jag jaga lite hemma här eller när jag åker till läkaren på vägen i bilen så jag får tillbaka lite pokemon efter som mitt barnbarn sålde dom flesta jag hade.

När han blir lite större ska jag köpa en mobil till honom men först när hans pappa tilllåter det. För nu har Christopher sagt nej att han inte ska ha någon.  Mina barn var inte så gamla när dom fick sin första mobil, dom har haft mobiler flertal samt minicaller. Självklart skulle mina barn ha mini caller köpte dom genom jobbet när jag höll på med cosmetic.

niom    Namnlösmmmm  Mini call

Här är några av familjens mini caller, jag hade den rosa så klart, och den neongröna sen hade barnen olika färger och barnens pappa hade den genomskinliga.  Fungerade ganska bra innan mobilerna kom igång och blev billiga att ha.

På minicallerna så hade vi olika siffror som betydde olika saker, nu ska vi äta, katastrof kom hem med mera. Men jag har aldrig ropat på mina barn som andra mammor jag har busvisslat det var en speciell vissling som alla barnen kände igen.  Om dom inte själva hörde det så fick dom veta av andra barn att mamma vill ni ska komma hem nu.  Smart och bra, men inte när man visslade på taxi i stan, ingen kollade på på blondinen som visslade och ville ha taxin.

Idag är mobilen jag har en försäkring för mig om det händer något, jag är ju nu i den åldern och med min kollapsade lunga och kol samt astma är det bra för mig att ha mobilen. Den är alltid med mej är en livförsäkring.

 

Ha det bäst nu var rädda om varandra ❤

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

WordAds

High quality ads for WordPress

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peek into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

%d bloggare gillar detta: