Rocky Barbie Mina Kissekatter

Published 19 juli, 2016 by mellasweden

by mellasweden© 201

Rocky     Barbie   Mina Kissekatter

9233_141609113547_518148547_2459576_437548_n

Vakanade före åtta och mina kissekatter som ville väcka mig till liv, dom tyckte jag sov länge för dom var hungriga.  Rocky är idag 10 år och Barbie är 8 år som var så hungriga så dom blev jätte glada sprang före mej ut i köket för att sätta sig vid sina matskålar. Barbie till höger och Rocky till vänster dom vet exakt vilken matskål som är just deras.  Sen bar jag in Rocky till badrummet för att han skulle morgonkissa, han är gammal nu denna äldre man (katt) är bekväm av sig och vill bäras in i kattlådan.  Sen när han var kissad och klar lunkade han ut i köket för att äta. 🙂  Kissekatterna har alltid torrfoder ifall dom blir hungriga och kan äta det när dom vill.  Men han gillar mest att ligga i understa lådan i byrån i hallen då har han mest koll på allt som händer i familjen. Barbie hon följer mig över allt ligger tätt intill mej i soffan när jag sitter där och sover i min säng på mina vader samt är bredvid mej hela tiden var jag än är i lägenheten.

AWG37DBCACBBIWQCA7QJJJFCAT19Y3JCAQ3755FCA97V0W2CAHUDW1GCADDZO0JCAA1P9UNCA2CVHWSCAJBS603CAXDZ731CAC2G3G9CAF11KRPCAUMW6NFCACI3NG8CA52901VCA739VK9CA9SMK32  4328_84137698547_518148547_1710577_2089303_s[1]   3071_77151238547_518148547_1628757_4502049_s[1]

Detta är Rocky som grabbarna tyckte skulle hålla på Hammarby samt det var yngsta sonen Georgios som köpte honom och bara skulle ha denna kissekatt. Den kommer från Nyköping och han hade tvåhundra kronor och fick köpa Rocky för etthundrakronor. Han lyckades till och med att få tanten att köra Rocky till honom med Rocky. Någon hade köpt Rocky men lämnat tillbaka honom för en annan kissekatt.

DSC00470   DSC00472  DSC00540

Det här är Barbie hon är jätte liten till växten men en liten tjockis, försöker äta alla mat själv även Rockys. 😉   Det var äldsta sonen som kom hem med Barbie för att Rocky skulle få en kompis och sällskap.  Barbie kommer från Söderköping men har inte den dialäkten utan jamar och pratar väldigt mycket, utan Norrköpingsdialäkten 🙂   Nu ligger hon bredvid mig här i soffan och sover.

Snart ska jag gå ut på balkongen och vattna min fina trädgård nu växer alla bladen på jordgubbarna men tror inte att det blir mera gubbar i år.  Men man vet aldrig, sen röda vinbärsbuskarna växer så det knakar men dom skulle ge tre liter bär men jag har bara fått en klase 🙂  Den som väntar får se, hallonen däremot har gett många hallon.  Tomatplantorna var i år häftiga fått många tomater som varit fina.

Jag har ringt och bokat tid på vårdcentralen fick tid på torsdag för mej som har ont i armarna för att se om jag har någon infektion.  Så för sonen Georgios som inte känner sig bra alls.  Vi måste få veta hur vi mår.  Jag är så himla trött hela tiden.

Får väl dra igång en tvättmaskin jag är så himla tacksam för tvättmaskinen som jag fått i present av mitt X.  En helt ny fin tvättmaskin som gjort livet enklare för mej kan tvätta hemma och jag slipper gå i trapporna upp och ner.

Min tvättmaskin

I dag ska jag bara vara hemma inte gå ut alls blev så trött i går när vi var på Maxi och handlade mat. Helt slut blir jag jätte fort så idag en hemma dag och i morgon likaså vore skönt om det blev varmt i solen så man kunde sitta på balkongen och bara ha det bra.

Ha en bra dag nu så hörs vi

 

 

Annonser

3 comments on “Rocky Barbie Mina Kissekatter

 • Hej Mella..
  Jag svarade dig nyss inne hos mig att jag är lite less på bloggen.. Inte på mina inlägg och foton utan på vissa så kallade vänner dom skriver bara om jag skriver hos dom först..
  Eller så svarar dom bara på sin egen sida..

  Det är just det jag blir less på så mitt nya jag svarar bara när dom skriver hos mig..
  Då svarar jag hos mig först och går sen och skriver hos dom så får det bli..

  men jag har vissa undantag dig tillexempel här kommer jag skriva så fort jag hinner vare sis du skrivit hos mig eller ej..

  Jag gillar din blogg dina inlägg foton ja alltihop..
  Nu ska jag bädda klä på mig och göra lite nytta har inte fått ett dugg gjort idag,, Hoppas du mår bättre snart.. Kram Nicki

  Gilla

  • Underbara Nicki ❤
   så glad jag lärt känna dej, det är inte många som ger mej kommertarer men ibland händer det.
   Men du finns där alltid tack snälla. ❤
   Inopererade benet i överkäken har inte a fast än. Jobbigt ja lovar…
   Bakade bullar idag så trött nu, i morgon läkaren det har kommit en ny kolmedicin sa Ebon (en underkvinna som jag känt sen
   jag var 13 år hennes mamma jobbad i köket på kollo) hon sa att jag skulle be om nya medicinen för kol för hon
   har den och den är bättre. Hon har kol men hon har rökt inte jag 😦
   Kram vi hörs Mella ❤

   Liked by 1 person

   • Hej Mella.. Jo det tar tid att bygga upp en krets med vänner jag har ju varit här sen space försvann.. jag hade ju tre space Night Lady och Snow White flyttade jag till Blogspot eller Blogger som dom heter.. Nickis space flyttades automatiskt hit till WP..
    WP var mest en test för min del kul att se vad det var för något.. Night Lady och Snow White var mina riktiga bloggar..

    Sen blev det tvärtom Nickis WP är den mer personliga så att säga.. jag har fått många vänner här men dom verkar bytas ut.. Alla gamla som jag tyckte om har lagt av deras bloggar bara står där och ser döda ut jag fattar inte varför man inte tar bort en blogg som inte används.. ja sen får man nya vänner hela tiden, en del blir mer permanenta andra verkar vara tillfälliga..

    Många utländska vilket är kul men lite bökigare eftersom man hela tiden måste översätta.. och dig Mella ja vi är ju också gamla vänner från space och ja jag tycker om dig.. och dina inlägg är bra och roliga att läsa..

    Hoppas det går bra med din käke och din KOL ja det låter för jäkligt att du fått den trots att du inte rökt.. jag har rökt i många år men slutade 2008 det har jag inte ångrat.. Blev långt det här hoppas det är okay.. Var rädd om dig stor kram Nicki

    Gilla

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

  w

  Ansluter till %s

  Villa California

  Teknik för trygghet o frihet

  WordAds

  High quality ads for WordPress

  Yellingrosa's Weblog

  Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

  shehanne moore

  Smexy Historical Romance

  Jajan Bakso

  Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

  KATAPURI

  Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

  THE ERRORS

  Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

  sandsoftime10

  A peek into Megha's mind

  Stigfinnaren i Älvsund

  vägen inåt är vägen framåt

  LIVETS BLOGG

  Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

  catfishing - scam

  Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

  Turkiska Köket

  Turkisk mat recept

  Karin med K

  Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

  Reslusta - resor och drömmar

  "Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

  Scribere Necesse Est

  Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

  Herbalife

  Your one stop for health, wealth and prosperity

  %d bloggare gillar detta: