Att vänta barn

Published 8 juli, 2016 by mellasweden

by mellasweden© 2016

Att vara gravid få barn

Jag var snyggast vackrast när jag var gravid, hört nu så många som har bekymmer om hur dom ser ut när dom är och var gravida. För mej var det så att jag gick inte upp i vikt, utan det blev en stor kula på magen. Jag spydde i nio månader varje gång jag var gravid. Så jag blev inte tjock utan såg ut som vanligt och hade bara en stor kula på magen. Längtan efter den nya bebisen var enorm och jag såg fram emot varje barn jag väntade. Tredje barnet jag väntade kom aldrig ut och jag gick över tiden så vid bodde fem trappor upp, så jag började gå i trpporna upp och ner. Från klockan sex på kvällen tills klockan blev tio, livrädd att möta grannar som skulle tycka jag var konstig. När jag senare satt mej ner i soffa gick vattnet, så sa ena sonen att du får inte åka våran nya bil och kladda ner den. Vi hade just bytit bil till en ljusblå Citroen, så jag började gå dom femhundra meterna till BB. Men vi var tungna ta en taxi upp orkade och kunde inte gå det tryckte på ordentligt.

Efter att fött alla mina barn så kan jag säja att min hår har blivit tjockare och plötsligt har jag fått lockigt här självfall. Jag som alltid haft tunt hår och spikrakt hår. Hört att en del kvinnor sagt att deras hår blivit tunnt efter det dom fött barn inte mitt det har blivit tjockare och lockigare och än i dag har lånt blont hår.

20140925_114940

Alla barnen såg likadana ut när dom låg på BB i deras babysängar på hjul. Barnen låg på min lever så dom var guldfärgade i hyn och jätte fina. Inte alls röda och dom var snälla bebisar. På den tiden fanns det inte nåt som hette BABYSHOW som det finns idag, ett jippo av vänner som vill gratta den som ska bli mamma och är gravid. Om man vet att det blir en pojke går allt i blå/vit  färg, ballonger tårta presenter och kläder. Om det blir en flicka så går showen i rosa/vit färg, Presenterna kan vara allt från en gjord tårta av bjöjor med nappflaska nappar och olika babysaker i den hemmagjord så kallade tårtan i folio.

Ja mycket har ändras från det jag väntade barn, och det här med babyshower är ju både skoj och jätte bra och givande för mamman som ska ha barnet. Kanske få blöjer för flera månader framåt och nappflaskor nappar saker som man behöver och annars ska köpa till sin baby.

Jag minns även att folk retade sig på att jag alltid hade mina barn med mej överallt. Dom frågade alltid har du ingen barnvakt, jag skaffade inte barn för att skaffa mej en barnvakt. Tror det är bra för barnen att anpassa sig och lära sig vara med överallt, nyttigt och för mig fungerade det väldigt bra.

Jag har heller inte haft något barn som lagt sig på golvet i någon affär för att dom inte fått som dom velat. Jag har heller inte tappat bort något av mina barn i stora eller små affärer utan dom har varit med mig hela tiden. Lite tankar som jag haft.

Ha en bra dag nu

 

 

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

WordAds

High quality ads for WordPress

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peek into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

%d bloggare gillar detta: