Rött vin eller träna

Published 26 juni, 2016 by mellasweden

by mellasweden© 2016

 

Rött vin eller träna

Jag föredrar ett glas rött vin, det är bra för min hälsa säj det så varför inte.

IMG_3849

Jag har läst på olika ställen att man ska få i sig en bra dos resveratrol, en komponent som finns i rödvinet. Det förbättrar hjärtats funktion samt muskelstyrkan men även den fysiska prestandan.

Kanske Du liksom jag har hört om att det ska vara bra att ta ett glas rödvin varje dag. Kan berätta lite av vad jag har hört om fördelarna och varför du ska köpa hem en flaska rödvin. Det säjs att ett glas rödvin kan ungefär jämställas med en timmas träning. Då föredrar jag ett glas rödvin, fast igentligen är jag inte så förtjust i rödvin, bara det mjuka rödvinet som är gott att dricka. I rödvinet finns det rikt på en komponent som heter resveratrol, som ska stärka hjärta och muskler. Detta är framtaget i en nyss utgiven studie från University of Alberta i Kanada. Där det även efter en undersökning visar att konsumtionen av ett glas rödvin om dagen ger samma effekt i din kropp som en timmas träning.

Dessa fantastiska vetenskapsmän upptäckte att ett glas rödvin ger en ordentlig dos av komponenten resveratrol. Som förbättrar vår fysiska prestanda, samt muskelstyrkan och hjärtat.

IMG_3849

Så köp hem en flaska rött vin eller kanske kartong vin alltid nyttigt att ha hemma. Dom som tränar och dricker rödvin får i sig resveratrol men som även äter frukter samt nötter får en bättre prestanda när dom tränar regelbundet vilket kan ge lite bättre resultat.

Man har även börjat kolla effekterna av resveratrol på dom som har diabetes och hjärtproblem, för att kolla om dom blev bättre.

Men det finns även andra fördelar med att dricka ett glas rödvin per dag. Det säjs att det minskar risken för stroke samt skärlssjukdomar men även  åderförkalking. Det har även jag hört.  Dåligt kolesterol kan det motverka. Det ska även stärka immunförsvaret mot infektioner och allergier. Men det har ingen läkare berättat för mej, så även jag får härmed köpa ett mjukt gott rödvin att ha hemma. Men det har visst en blodförtunnande effekt inte bra för mej men det ska visst bekämpa inflammation. Jag har ju redan så tunt blod eftersom jag ätit mycket kortison tidigare. Det ska visst minska risken för njursten samt även vara bra för urinvägsinfektioner. Härmed blir man ju snart helt övertygad att man ska ha en flaska rödvin hemma i skåpet. Motverkar även bakterier i munnen samt resveratrol är bra för minnet likaså. Det ska även motverka ålderstecken samt vara bra för våran hud. Det ska finnas mycket mineraler  bland annat järn, kalium magnesium och nåt mera kommer inte ihåg allt jag läste. Samt ska minska risken för diabetes samt ska även hjälpa dom som har fått alzheimers och motverkar ålderstecken. Nu ska jag verkligen köpa en god flaska rödvin

Så skål på er, sist jag köpte röd vin var det Laila Bagges rödvin samt vår bästa Per Moberg så klart.

Skål ha en trevlig kväll så hörs vi i morgon.

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

WordAds

High quality ads for WordPress

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peek into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

%d bloggare gillar detta: