Tisdag solsken

Published 14 juni, 2016 by mellasweden
by mellasweden© 2016

 

Tisdag morgon solen är här igen 

Vilken härlig morgon, solen är här och redan vid halv sju var jag inne hos min bästa granne Bloman och morgonfikade. Kaffe med Blommans goda kakor wow.

Så gick jag in till mej igen och där blev det senare lite cappuccino ur en morsdagskopp som jag fick av mina barn för femton år sen. I min härliga balkongträdgård. 🙂

IMG_4915  IMG_4889

Här blev kissekatterna intresserad av våra gäster Benjamins duvor. Barbie sju år tuggar tänder och Rocky 10 år kollar bara.

IMG_4895 IMG_4894 IMG_4893

Barbie tuggar tänder ser Benjamins pippin Rocky balkongen

 

 

Efter sjukhuset i går kväll/natt så är det inte alls utslag som jag har på min vänstra underarm som överläkaren sa till mej att alla kan få dessa utslag. Det är INRE BLÖDNINGAR som jag fick på armen när jag var på sjukhuset. Kanske tror dom att jag inte fattar för att jag är pensionär? Trött jag blir, som överläkare måste man för fanken se skillnad på inre blödning och utslag.

IMG_4913 IMG_4912

 

Jag ser ialla fall att det är inre blödningar, inga utslag som överläkaren sa.  Man måste ju se skillnad som överläkare på utslag och inre blödningar. Det måste ju ändå bero på något som gör att jag får inre blödningar och jag fick dom när jag var på sjukhuset. Men överäkaren sa att mina lungor inte var bra och jag var orolig att hon skulle lägga in mej igen.

Men det konstiga var att det inte var en vanlig läkare som kom och lyssna på mina lungor och inte var intresserad av mina inre blödningar det var överläkaren. Men det kanske står något i min akt på datan att jag klagade sist jag var där på läkaren som jag även namngav som inte ville undersöka mig och pratade med mig i fyra minuter alltså hundra kronor i minuten. Han skickade ju hem mej fast jag hade öroninflammtion röd i pannan och sen fick när jag kom hem även en svullna i pannan. Men jag fick en ursäkt av sjukhusets överläkare för akuten att han gjort fel. Jag fick också fakturan avskriven. Sen var skrev överläkaren i brevet om väntetiden, den hade jag aldrig klagat på för jag vet om någon att det kan ta tid. Jag åker inte heller frivilligt till sjukhus eller vårdcentral inte förrän mina barn tvingar mej att göra det.

Ha en underbar dag i solen nu vi hörs

Annonser

2 comments on “Tisdag solsken

 • Mella..Jag blir jätte irriterad gissa varför jo till och med jag ser på bilden att det ser ut som blåmärken och inte som utslag.. Du blir helt klart nonchlerad.. Jag känner igen händelseförloppet. Nån gång när jag har tid ska jag maila och tala om mina erfarenheter för dig.. Alla dina problem nu måste ju bero på något och ha ett samband.. Håller tummarna att du snart slipper skiten eller att det vänder till det bättre var rädd om dig.. Kram Nicki

  Gilla

  • Nicki Ja blev oxå det men om en överläkare ljuger mig rätt i ansiktet så vet man inte vad man ska tro. Inre blödning är ju knappast utslag eller hur som vem som helst kan få, sa damen oxå överläkare som hon är OTROLIGT.
   Men vi hörs stor kram ❤ Mella

   Gilla

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  Turkiska Köket

  Turkisk mat recept

  Karin med K

  Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

  Reslusta - resor och drömmar

  "Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

  Scribere Necesse Est

  Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

  Herbalife

  Your one stop for health, wealth and prosperity

  Ett mirakelfyllt år 💖

  Mitt liv, min tid.

  Du finns - en decembersaga i kalenderform

  En decembersaga i kalenderform

  Glädjekällan! Medium Lotta Axelsson ger råd och vägledning!

  Medial vägledning, borttappade saker, bortsprungna djur, tarot, livscoach, alternativ medicin, spirituell rådgivning, gratis distans healing. Workshops och "Spirituellaresor"

  Bokstund

  En litterär livstilssblogg

  annaandren.com

  ett arv i form av texter

  Helgas dagbok

  Från mörker till ljus och så några livskriser däremellan

  Från andra sidan Potten

  Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

  bortabrabloggen

  Utlandssvensk i Australien

  Utsikt från Insidan

  Om livet som jag lever det

  Tid

  Lyssna!

  Savethebaltic.se/Waterforlife.se

  Water for Life Our goal is to save the Baltic Sea and its tributaries. By partnering with you, we see opportunities to get our message (or a partnership with you would give us the opportunity to get our message) and to make people aware of life beneath the surface. Thanks to this you could make an active choice to support biodiversity and living water.

  B_ live

  ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

  Sjöfartsbloggarna

  Följ med ut till sjöss

  %d bloggare gillar detta: