Min son tävlar för sin dröm

Published 6 maj, 2016 by mellasweden

Lycka till

Georgios Molander Wiklund13124440_10207703401055537_4900863743663328338_n med Andreas Bolldén.

 · Piteå ·

Låt mig berätta om en liten dröm som jag fick när jag var liten och år efter år slog på Melodifestivalen och Eurovision på TVn. Efter att ha sett programmet under hela min uppväxt så var blev det såklart en stor del av mitt liv och jag blev mer passionerad av produktionen och tävlingen. Jag ville helt klart stå på den scenen och vara en del av produktionen… Och det sjuka är att jag just nu har chansen. NI kan göra det här möjligt för mig. Den personen som vinner Svensktoppen Nästa Norrbotten har då chansen att komma vidare till finalen där en artist får en plats i MELODIFESTIVALEN 2017!! DET HÄR ÄR SJUKT STORT!!! Det är inte varje dag man får den här chansen så jag kommer göra allt för att ta vara på den. Med er röst kan jag komma dit!!! Det ni behöver göra för att hjälpa mig och mitt fina band (som består av Jonas Holmström, Jonas Marklund,Simon Borg Sandström och Markus Brodén) är att smsa:

”P4norr låt1” till 72250. Man får MAX rösta 10 gånger per abonnemang – så rösta så många gånger ni kan!!! Jag tror verkligen på den här låten och jag hoppas att ni också gör det. DELA GÄRNA!!! Just nu ligger min dröm i era händer.

Without further ado och efter timmar av trötta och sena nätter… Här är äntligen musikvideon för låten ”No Gravity” som tävlar i Svensktoppen Nästa 2016!

Jag måste tacka alla som varit inblandade i musikvideon och som hjälpte till att få ihop allt på så kort tid. Moa Grubb och Alice Jönsson gick upp tidigt och satt i flera timmar för att se till att alla blev sminkade – ni gjorde ett sjukt bra jobb! Nicole Raske och Tilde Andersson Cederholm som satt ihop en koreografi på bara någon dag och Sofie Lindmark Lie och Therese Bergkvist som lärde sig just den koreografin omänskligt snabbt. Ni alla dansare gjorde ett helt fantastiskt jobb. Inget hade heller blivit av utan våra kameramän och kreativa sinnen Kristoffer Persson och Andreas Gärdnert. Ni fångade verkligen låtens känsla på bild. Jag vill också tacka alla som givit någon input eller på något sätt hjälpt till att få den här videon att bli vad den är: Josefine Ehrenström, Nino Babić, Mella Sweden, Christopher Molander Wiklund, Paulina Svensson Eriksson, Linnéa Bäcklund, Gustaf Blix, Johannes Pollak, Kevin Back och Jenny Lindgren. Ni är bäst.

Here we go…

‪#‎P4‬‪#‎Svensktoppennästa‬‪#‎Norrbotten‬‪#‎STN‬‪#‎STN16‬‪#‎NoGravity‬‪#‎Georgios‬‪#‎Melodifestivalen‬‪#‎Eurovision‬‪#‎LÅTMIGREPRESENTERANORRBOTTENIFINALEN‬

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

Ett mirakelfyllt år 💖

Mitt liv, min tid.

Du finns - en decembersaga i kalenderform

En decembersaga i kalenderform

Glädjekällan! Medium Lotta Axelsson ger råd och vägledning!

Medial vägledning, borttappade saker, bortsprungna djur, tarot, livscoach, alternativ medicin, spirituell rådgivning, gratis distans healing. Workshops och "Spirituellaresor"

Bokstund

En litterär livstilssblogg

annaandren.com

ett arv i form av texter

Helgas dagbok

Från mörker till ljus och så några livskriser däremellan

Från andra sidan Potten

Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

bortabrabloggen

Utlandssvensk i Australien

Utsikt från Insidan

Om livet som jag lever det

Tid

Lyssna!

Savethebaltic.se/Waterforlife.se

Water for Life Our goal is to save the Baltic Sea and its tributaries. By partnering with you, we see opportunities to get our message (or a partnership with you would give us the opportunity to get our message) and to make people aware of life beneath the surface. Thanks to this you could make an active choice to support biodiversity and living water.

B_ live

ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

Sjöfartsbloggarna

Följ med ut till sjöss

%d bloggare gillar detta: