Några av mina jobb

Published 27 mars, 2016 by mellasweden

by mellasweden © 2016

MINA JOBB 

Hittade ett gammalt foto från när jag var REKRYTERARE och DISTRIKTSCHEF på AVON COSMETIC i södra Stockholm. Som rekryterare med två småbarn blev jag den bästa i hela Sverige att rekrytera återförsäljare 350 stycke på ett år. Det gav mig exklusiva presenter och jag tjänade bra pengar. Bästa med att REKRYTERA återförsäljare var ju pengarna och bonuspresenter. Jag använde Iittala till vardags, jag fick AEG grön kyl/frys, massa fina bonuspresenter.  Synd AVON inte finns kvar i Sverige. Jag hade så duktiga säljare som sålde Avon. ❤  Några har jag kontakt med på facebook än idag. ❤

 

Jag jobbade likaså senare i växeln på Medborgarskolan och träffa massa folk som blev intresserade av min röst. Jag har ju så lätt att prata i telefonen och lätt att få in ett säljande samtal samt har bra och trevlig telefonröst.

 

Detta fick jag skickades till mej av en kund som ringde till växeln när jag jobbade på Medborgarskolan.

Sålde även profilreklam ett antal år, det gick likaså strålande.                                                     Jag jobbade likaså på ett  Investmentföretag på Östermalm som bokare där blev jag så klart en av dom bästa bokarna. När en arbetskollega slutade och blev chef för ett annat Investmentföretag erbjöd hon mej jobb som bokare med bättre lön och bonus. Jag blev såklart bästa bokare där.  Vann bonusen januari till juni 15.000 och vann även bonusen augusti till december 15.000. Sen en dag fick jag veta att dom tog bort bonusen för det var ju BARA JAG SOM VANN. Då lessnade jag men en kund jag bokade in ville träffa mej han hade en företag norr om stan. Jag fick jobbet som bokningschef och jobbade där och det gick kanonbra.  Sökte nytt jobb efter ett år och var säljare/bokningschef gällande Mystery Guest, Karriärscoachning samt Utbildning.

Men sen började jag få mina lunginflammationer jag har aldrig varit så sjuk i hela mitt liv. Jag har haft minst 10-12 lunginflammationer åkt in med ambulans flertal gånger. Legat inne på sjukhusen och ätit så många penicillinkurer och mycket starka såna. I februari när jag hade lunginflammation hemma och svimmade  så kollapsade min ena lunga på hjärtsidan. Min äldsta son ringde hem och jag svarade konstigt som han sagt, han hitta mej på golvet i hallen jag hade svimmat och datan hade åkt i väg över sovrummet. Men som tur är vaknade jag när telefonen ringde. Det blev ambulans till sjukhuset.

Sen dess har jag haft svårt att andas bara jag gick från rum till rum så blev jag helt slut och andfådd. Såg på tv att det fanns en spruta mot lunginflammation så jag frågade akuten läkaren där men hon visste inte att det fanns. Frågade vårdcentralen dom visste inte heller. Så jag fick leta reda på själv en vårdcentral som kunde ge mig sprutan. Dom sa att den håller några år. Sprutan var helt gratis för mej i min ålder.                                                       Min sista lunginflammation hade jag nu senast i februari, såg på tv att det fanns  Sist jag var hos läkaren på sjukhuset så tyckte jag inte ja fick nån hjälp så jag bad vårdcentralen om en remiss till Sopiahemmet. Nu väntar jag svar efter påsk på 47 blodprover. Bara från januari i år har jag fått dyra mediciner så nu har jag frikort på Apoteket. En liten flaska på 40 ml som ska ta bort svamp i munnen som jag fått av penicillinet kostade 1.283 kronor använt och köpt ut fyra flaskor.  Jag vill ju bara må lite bättre men jag mår inte bra alls.

Jag som alltid älskat att sälja……..

Ha det så hörs vi igen

 

 

Annonser

2 comments on “Några av mina jobb

 • Mella du måste verkligen ha varit en duktig säljare och vad synd att du blivit så sjuk..
  Nu hoppas jag bara att du kommer att må bättre.. åtminstonde så att livet blir drägligt Du skriver så bra inlägg och det är så roligt att läsa dom din blogg är intressant..
  Du vet att du kan välja så att bilderna på bloggar du följer blir mindre jag ska kika lite hos mig man glömmer bort när man haft sidan länge.. Kram så länge Nicki

  Gilla

 • Kommentera

  Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

  WordPress.com Logo

  Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

  Twitter-bild

  Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

  Facebook-foto

  Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

  Google+-foto

  Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

  Ansluter till %s

  Turkiska Köket

  Turkisk mat recept

  Karin med K

  Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

  Reslusta - resor och drömmar

  "Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

  Scribere Necesse Est

  Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

  Herbalife

  Your one stop for health, wealth and prosperity

  Ett mirakelfyllt år 💖

  Mitt liv, min tid.

  Du finns - en decembersaga i kalenderform

  En decembersaga i kalenderform

  Glädjekällan! Medium Lotta Axelsson ger råd och vägledning!

  Medial vägledning, borttappade saker, bortsprungna djur, tarot, livscoach, alternativ medicin, spirituell rådgivning, gratis distans healing. Workshops och "Spirituellaresor"

  Bokstund

  En litterär livstilssblogg

  annaandren.com

  ett arv i form av texter

  Helgas dagbok

  Från mörker till ljus och så några livskriser däremellan

  Från andra sidan Potten

  Mitt liv som trebarnsmamma i en förort till Minneapolis, MN, USA

  bortabrabloggen

  Utlandssvensk i Australien

  Utsikt från Insidan

  Om livet som jag lever det

  Tid

  Lyssna!

  Savethebaltic.se/Waterforlife.se

  Water for Life Our goal is to save the Baltic Sea and its tributaries. By partnering with you, we see opportunities to get our message (or a partnership with you would give us the opportunity to get our message) and to make people aware of life beneath the surface. Thanks to this you could make an active choice to support biodiversity and living water.

  B_ live

  ART PHOTO & POETRY © Birgitta Rudenius

  Sjöfartsbloggarna

  Följ med ut till sjöss

  %d bloggare gillar detta: