Tips om nätdejting

Published 23 mars, 2016 by mellasweden

by mellasweden © 2016

Tips för att nätdejta, var försiktiga

Nätdejting är mera spännande och ger en mer personlig bild av mannen man som jag senare ska dejta real. Jag har provat olika dejtingsidor med olika erfarenheter via min data.

Jag sätter mig ner med ett glas vin eller en öl och koncentrerar mig på att lägga in min egen sida. Där lägger jag ut ett foto, samt berättar i korta drag vem jag är och mina intressen.  Jag öppnade samtidigt en mejladress just för detta ändamål.

Jag var inne på en dejtingsida där det också var mycket män från Usa, men efter jag upptäckt att jag var smartare än vissa herrar där drog jag snabbt därifrån.  Jag hade kommit underfund med att dessa  ”herrar”  förekommer med flera egna sidor med olika namn och städer samt olika foton men det visar sig vara samma man som har alla dessa sidor. Kan sägas att mannen inte var den smartaste då han även om han hade olika mejladresser men använde  exakt samma text i sina dejtingsidor samt exakt samma innehåll varje gång men med olika identiteter. Men det var inte det värsta, utan det var när man såg texten kände igen den  samt att han hade en son, i samma ålder i alla mejl men fotona av honom själv samt sonen var alla olika i alla mejlen. Sen berättade han alltid att hans fru hade dött i en bilolycka samt att han var arkitekt för vägbyggen. Denna person var från Usa och  han var mycket angelägen att träffas. Så var uppmärksam på sånt när du kontaktas.  Men det kan även konstateras att detta mejl är standardmail för dom som vill bluffa och luras. Dessa standardmail om dejting kan förekomma för att söka kontaktvänskap på facebook likaså. När först av allt kollar upp fotot på personen som brukar vara en hög militär eller ser ut som en man med pengar så finns han inte.  Med det namnet men fotot finns under annat namn. Så jag skriver alltid att jag är smartare än  mannen och blockar sen mannen direkt.

Jag hade en väninna en gång som hade kontakt med just en sån här skojare, hon skickade visst pengar till han. När jag senare berättade att jag fått svar av samma man och att han hette något annat namn då men samma foto, trodde hon mej inte.

Min erfarenhet är stor efter som jag letat efter den rätta några år. Jag har varit ute på några blinddejter flertal gånger,några år sen alltid lika spännande.   Men alltid på samma kvarterskrog där jag kände personalen och flertal gäster.  Det kändes mycket tryggare för du vet ju aldrig vem du möter, även om du sett ett foto.  Jag har träffat flertal personer som visat mig ett foto och när dom anlänt till kvarterskrogen har det inte varit mannen på foto. Jag minns en man som sa att han jobbade som skivdirektör, han kom visserligen i en BMW men såg ut som en riktig skitig slashas. Jag satt mig genast vid spelmaskinerna och han gick runt och kollade efter mig, kom fram och frågade om jag hette Eva.  Jag sa genast nej för jag hette ju inte Eva, och han var inte intresserad nog av att komma ihåg mitt namn.  Så han drog iväg i rivstart med sin bil. Nästa man var en från Stureplan som bara pratade om sig själv och sitt liv och båtar. Vi åt en god lunch och vid bordet bakom satt mina barn och skakade på huvudet, dom menade att detta var inget för mig. Personalen på kvarterskrogen skakade och skrattade och tyckte inte om denna man. Så efter en god lunch och lyssnande av hans intresse och själv historia sa vi hej då. Inget för mig alls då jag under årens lopp alltid sagt det gäller att ge och ta. Nästa dejt på kvarterskrogen var  en kille med ett foto som var 20 år yngre än han själv. Han gled in och jag hade just tagit en öl, när jag såg honom höll jag på att sätta ölen i halsen. Han gick runt och kollade alla kvinnor på krogen, han borde känt igen mig för jag ser likadan ut som på fotot så klart. När han inte gjorde det drack jag min öl och skulle just gå, han sitter  i baren och jag går fram och säger men Nisse sitter du här hittade du inte mig. Men jag måste gå och kom ihåg till nästa dejt du raggar att ta en nytaget foto ditt är minst 20 år gammalt. Kanske skäms du för din ålder men det gör inte jag, för jag blir aldrig vuxen.

Så var försiktiga när ni nätdejtar

kram Mella

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

WordAds

High quality ads for WordPress

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peek into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

%d bloggare gillar detta: