Ödets trappa

Published 22 mars, 2016 by mellasweden

 

by mellasweden © 2016

OKULT    SPÅDOM    VARSEL

Plötsligt kan jag få fruktansvärda magplågor. Så nu är det bara att vänta, sen får jag höra något. Jag får ibland såna tecken, och får alltid senare höra vad som hänt.  Det är då man kallar mig häxa.  Men visst är det spännande, men ibland väldigt obehagliga saker som hänt. Jag kan höra min telefon ringa innan den ens ringer, så jag tar telefonen i handen och väntar.  En natt tog jag min telefon i handen tänkte ringa trodde jag,  men efter en minut ringde telefonen. Det var min sons svärmor som ringde mitt i natten för min son var sjuk och hon ville ta honom till sjukhuset.  Det var förklarning till att jag inte kunde somna utan trodde jag  skulle ringa någon.  Men inte ens jag ringer någon mitt i natten. Eller som när jag spådde min väninna och berättade att det var problem med hennes jobb och på hennes jobb. Hon ringde senare och sa att hon fått sparken. Sen hade jag sagt hon hade problem med en kille, vilket också var sant och problemen kom. Samt sa att att jag var en riktig häxa.

Min spåkortlek är helig och ligger i en gul sidenväska, den är bara min. Jag har ärvt den av min mamma så den är jätte gammal.
Jag vill inte att någon rör den. Endast när man skall kupera korten, i högar när jag spår. Jag vet att många tycker om att se en glimt av sin framtid i dessa gamla ärvda kort.

Kärlek – Hälsa – Arbete – Ekonomi – Familj . Att höra varsen är för mig en vana för att senare få se vem som kommer genom min dörr. Jag tänder alltid ljus för mina andra, pratar med mina vänner på andra sidan. Jag vet ju att dom är där samt att dom bryr sig om mig. Mitt sätt att vara samt är skorpion passar bra in med spådom, okult samt drömmar. Har också besökt Egypten, där okult och magi finns. Ödes trappa i livet, vandrar vi alla. Men du kan hjälpa till att styra ditt öde. Tänk dig för två gånger innan du svarar någon. SPÅDOM – OKULT FINNS I MIN FAMILJ. Dom kallar mig häxa och skrattar…Men som alla häxor har jag en svart kissekatt. Min mor spådde i kort en gammal kortlek, hon har vädjat länge i mina drömmar börja spå. Nu först har jag kommit till insikt att jag kan kanske hjälpa andra med att lägga kort. Det jag ser brukar stämma in. Alla har sina personliga skyddänglar. Jag spår i korten, när jag ser något på korten som sticker ut eller helt enkelt drar till sig uppmärksamheten det kan vara TECKNET – FÄRGEN – SYMBOLEN = ÄR DETTA BUDSKAPET ANDARNA GER DIG KORTEN MINA ASSOCIATIONER HJÄLPER MIG ATT TOLKA INFORMATIONEN.  Ibland ser jag saker om andra inte kan se. Att ibland få hjälpa till att se in i framtiden, ödet, arbete, ekonomi, samt kärleken. Men det är inte bara korten som styr dom vägleder bara och du kan hjälpa till att styra ditt liv. Så livet är upp till vad du gör det till, men du kan om du vill få en viss vägledning och i lbland få veta vad som ska hända. Lär dig att ibland bara ta det lugnt och meditera en stund. Stanna upp koncentrera dig lite, och lägga märk till saker du annars inte kommer att få se. Livet är en gåva och ska tas vara på. Det finns ett liv efter detta och det skall bli spännande att se och sen få träffa sina änglar på andra sidan.

Glöm inte meditera                                                                                                                                            kram

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The Many Pieces of Chuck Jackson

Chuck Jackson's writing

Through Ink & Image

...Pursuing a God Inspired Life

Thriving Not Surviving

Bravely Living an Amazing Life!

Tittle Thoughts

Discussions on life influences and travels

Stella, oh, Stella

Garten - Reisen - Lesen - Musik - Handarbeiten - Motorbike - Wandern ...

Grekland all Exclusive

Upplev mer på egen hand!

El Noticiero de Alvarez Galloso

Noticias Deportivas, Culturales, y de la Farandula Copyright.com Registration #HOPP-OMV3-KHKL-7WU2

Rebecca Mörtberg

Böcker, skrivande och läsning

Villa California

Teknik för trygghet o frihet

WordAds

High quality ads for WordPress

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peek into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

%d bloggare gillar detta: