Farsdagstankar som kommer

Published 22 mars, 2016 by mellasweden

by mellasweden © 2016

10411798_800106113347309_3222134475365008442_n

Jag försöker lära mitt barnbarn att på fars dag ger man sin pappa något. Så vi fixade det och barnbarnet på fyra år blev jätte glad samt även hans pappa. Men att det är lika viktigt att komma ihåg mamma på mors dag.

Min pappa lärde jag aldrig känna en konstig man som drog tag i min arm på Flemmingatan på Kungsholmen när jag var ungefär fem år. Mannen som drog tag i min arm hade mörkt hår och kamelhårsulster. Jag gick där med min kusin och hon sa spring du har ingen pappa han död. Jag berättade för min mamma att mannen tagit min arm och sagt han var min pappa. Min mamma visade foto på min pappa och det var mannen jag såg. Men mamma berättade oxå att min pappa aldrig hade betalt underhåll för mig. När jag var femton dök han upp igen jag skulle konfirmera mej och han skulle skriva på pappren att han var min far. Mannen som kom hade grön skinnjacka och sa han gillade Elvis. Man gör alltid en bild av sin pappa men jag blev jätte besviken. Det enda intressanta var att jag fick reda på att jag hade fyra syskon som bodde med honom och hans fru. Samt fick senare reda på att jag hade en bror till som var bortadopterad. Samt även en syster till äldre än mig som var adopterad av pappas bror. Jag vet att min mamma hade kontakt med min farmor dom brevväxlade i alla år.

10411798_800106113347309_3222134475365008442_n

Senare tog jag kontakt med min pappa för jag ville träffa mina syskon, hans fru svarade och trodde inte jag var hans dotter. Hon sa kom hit och visa dej så får jag se. Jag åkte till Skärholmen och ringde på dörren, plötsligt öppnar en rödhårig kvinna dörren. Hennes första kommentar till mej var fan vad du liknar din far helt, du är jätte lik dina syskon oxå. Den bästa kontakten fick jag med min lillebror som tyvärr gick bort förra året. När min pappa dog fick jag tidigt en morgon vi 05.00 pling på dörren angående att komma för att höra testamente. Inte intresserad så jag gick inte alls. Men i pappren kom fram att jag hade en bror till som var bortadopterad. Vilket inte ska stå i dessa papper. Vi hade aldrig så bra kontakt för att jag kommer ihåg att första gången jag träffade honom ljög han. Det var något som inte stämde med honom. Den enda jag hade bra kontakt med var min bror P han var en jättefin kille men har tyvärr svikit mej och tagit sig vidare till himlen. Där uppe tar änglarna hand om honom.

När jag var på kollo och i skolan fick man ljuga om sin pappa alla fråga var han var. Jag sa alltid han är i Amerika men skriver brev, då ville dom elaka ungarna se frimärkena från Amerikabreven. Så då  fick man ju fixa det men jag har alltid lärt mig att fixa saker och ting själv.

Vi hörs

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Yellingrosa's Weblog

Poetry, Visual Arts, Music and IT Tech

shehanne moore

Smexy Historical Romance

Jajan Bakso

Hobi Kulineran & Kliping Resep Masakan

KATAPURI

Menulislah biar dikenang. Siapa tahu besok mati !

THE ERRORS

Hidup tanpa gaje bukanlah hidup!

sandsoftime10

A peep into Megha's mind

Stigfinnaren i Älvsund

vägen inåt är vägen framåt

LIVETS BLOGG

Det finns Något i Allt ! Samverkan Är Win-Win för ALLA. Motverkan ger vinnare och förlorare = ALLA blir förlorare över tid sett. "Försök Alltid med att Försöka igen - fast på Annorlunda sätt - enär Allt Är Möjligt !"

catfishing - scam

Watch out! - Don´t be hooked by a pathetic ”catfish” on Internet!

Turkiska Köket

Turkisk mat recept

Karin med K

Det brukar bli bäst när jag får göra som jag vill.

Reslusta - resor och drömmar

"Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas" (Sören Kierkegaard)

Scribere Necesse Est

Om livet som empatisk kommunikatör, gastronom, munskänk och vinodlare i Arild på Kullahalvön.

Herbalife

Your one stop for health, wealth and prosperity

Ett mirakelfyllt år 💖

Mitt liv, min tid.

%d bloggare gillar detta: